Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Matretter med chili?

#1

Éowyn sa for siden:

Har til nå 5 chili som snart bør brukes.

Hva bruker du chili til? Tips ønskes.


#2

Linella sa for siden:

På pizza, i pastasauser, i supper som tomatsupper og diverse asiatiske supper, i gryteretter, wok, salater, marinader og salsa.


#3

Christa sa for siden:

Chili con carne.
Chili og lime scampi.
Thai suppe.
Hjemmelaget tomatsalsa/saus som vi har kjøttboller i alá tapas.


#4

Matilda sa for siden:

Chili kan da brukes til alt mulig? Chili delt i to og noen hvitløksfedd i panna før man har i kylling gir god smak. Hakka chili over ovnsbakt fisk. Chili i guacamole, til quesadillas med ost og vårløk. :nam:


#5

Fluke sa for siden:

Chilli kan fryses. Sånn i tilfelle du ikke rekker bruke alt. De tiner veldig fort også. :jupp:



#7

Myria sa for siden:

I guacamole, salsa og pico de gallo. Vi spiser det til nachos nesten ukentlig og ellers er alle tre veldig godt som dip til tortillachips eller potetgull.


#8

Taien sa for siden:

Er det vanlig chili? Jeg lager salsa av minst 3 chili (helst fler) og da svir du dem i ovnen eller på panna/grillen, sammen mwd løk, hvitløk og tomat. Avkjøl og hiv i blender. Tilsett koriander og juice fra en lime + litt salt. Godt til grillretter, eller bare med tortillachips.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.