Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilket mobilabonnement, ikke SWAP

#1

GinaK sa for siden:

Vi har alltid hatt telenorabbonement.
Nå har jeg tenkt å kjøpe ny telefon men vil ikke være med på denne SWAP-avtalen fordi jeg kommer uansett ikke til å bytte telefon om et år.
Hva velger jeg da? :cool::detektiv:


#2

Input sa for siden:

Er det bare du som skal ha ny operatør, eller hele familien?

Jeg har Familiepakka til Onecall fordi det gir meg så god oversikt over podens forbruk, mulighet til å kjøpe mer datatrafikk til ham osv.

Jeg synes forøvrig dette swap-greien er skikkelig provoserende og teit.


#3

veobra sa for siden:

Telenor mistet familien min som kunde pga swapp. Så jeg forstår du ikke gidder dem.

Vi har Telia. Kunne sikkert hatt noe rimeligere. Oversiktlig og greit.


#4

HP sa for siden:

Hvis du kjøper mobil med abonnement fra andre enn Telenor.no/Telenor-butikk (feks Expert) så slipper du swap. Frihet er vel abonnementet som gjelder nå (Ung til ungene): www.telenor.no/privat/mobil/mobilabonnement/

Vi har Telenor pga dekning og datakontroll (når inkludert data er brukt opp så stopper det, ingen risiko for uventet ekstrakostnad på X kr/MB). Kommer aldri til å benytte oss av SWAP.


#5

GinaK sa for siden:

Jeg skjønte ikke hva du mente nå.
Jeg hadde vel tenkt å velge et abonnement som jeg betaler tilbake i månedlige avdrag da, som også helst har like bra dekning som Telenor men ikke sånn SWAPavtale, men finner jeg ikke andre muligheter enn SWAP om jeg vil ha Telenorabonnement.

Men dekningen er vel kanskje ikke noe problem når man bor i Oslo?
Jeg har en venninne som tidligere bodde innover i Sognefjorden og nå i Bergen men vi mister stadig linjen fordi det er dårlig dekning både når hun er inne i huset sitt og også når hun kjører bil. Men det har kanskje med tunellene å gjøre? :confused:


#6

-ea- sa for siden:

Jeg bruker Chess. De holder abonnement og nedbetaling av telefon adskilt, men man kan altså kjøpe telefon på avbetaling gjennom dem - med bedre oversikt over hva som er hva, og ikke sauset sammen i alskens rare abonnementer som Telenor har pleid å tulle med.

Chess bruker Netcom/Telia sitt nett, og mange steder rundt her har de fått bedre dekning på 4G enn Telenor.


#7

Mams sa for siden:

Vi har Telia, minste sitt abo står på meg og jeg har full kontroll på bruken hans.
Eller jeg står som juridisk eier, men søker du opp nr så kommer han sitt nr opp.


#8

HP sa for siden:

Expert hadde Telenor frihet/ung med månedlig avdrag uten SWAP når vi kjøpte iphone der for en måned siden; telenor.no og telenor-butikkene hadde bare swap.


#9

Neket sa for siden:

Hva med djuice? De har fortsatt vanlige abonnement så vidt jeg kan se, og er en del av Telenor. Eldste har det, null problemer så langt.


#10

GinaK sa for siden:

Åja, da skjønner jeg hva du mener. Tror ikke det tilbudet er gyldig mer. Jeg finner iallefall ikke noe på nett. Men ser at det er mulig å kjøpe abb med Djucie, det er abb via Telenor.
FAnt det ut, Neket. :)


#11

HP sa for siden:

GinaK: Du må nok i butikk, nettprisene jeg har funnet er med swap eller uten abonnement.


#12

GinaK sa for siden:

Nå må jeg gjøre noe. :cool:
Minsten trenger abbonement med mobil dekning.

Han har fått overta eldstemann sin telefon og vil så gjerne ut på Pokemonjakt. Men det nytter jo ikke med kontantkort med 40,- i rest på.

Hvor mye GB trenger egentlig en fersk mobilbruker/en som skal gå litt på Pokemonjakt? :cool:

På telenor sin side er minste abb. på 2Gb og koster 299/mnd. Det er uktuellt altså.

Djucie har abb på 1gb som koster 199/mnd. Dyrt nok.

Hvor kjapt brukes 1gb opp på sånn jakt? :vetikke:


#13

Palmen sa for siden:

Vi hadde ung abbonnementet til Telenor for eldstebarnet, men for å få mere datatrafikk byttet vi til Ice. Mye bedre pris, mere data. 99kr i mnd med 1 gb tror jeg. Mer enn nok for pokemonjakt, men de ryker fort om h*n bruker det til å se youtube og nrksuper. :erfart:


#14

Bamsemums sa for siden:

Jeg har Djuice og er veldig fornøyd. Djuice går vel også under nettet til Telenor, så god dekning:)
Har også en egen app hvor man kan følge med databruk og påløpte kostnader. Får også melding når jeg bare har 100MB igjen, og ny melding når jeg har brukt opp datamengden.
Skal også ha meg ny mobil (samsung S7 Edge) nå med 12mnd binding, og djuice er klart billigst.


#15

zinatara sa for siden:

Ungene mine fikk abbonement for et par uker siden, gutten fikk et med 500mb i måneden og storesøster ett med 2 gb. Sjekket i går hvor mye de har brukt og de hadde kanskje brukt mellom 50 og 100 mb hver. Da har de brukt det mest til pokemon, så tror ikke det kan bruke mye datatrafikk. De har sånn Trygg abbonement fra talkmore.


#16

GinaK sa for siden:

Jeg har kjøpt alle telefonene kontant så har ingen binding. Er også blakk da. :svimmel: :nemlig:

Men bestilte på Ice.net nå. 99,- for 1gb. Satser på at det holder. Han bruker ikke telefonen til annet enn å ringe med sålangt, men vil gjerne ha pokemontilgang så da er vel det på tide..
Takk for tips.


#17

GinaK sa for siden:

Man blir visst overvåket! :eek:
Minsten har hatt kontantkort hos Telenor.
Nå i dag, kl.11 så bestilte jeg abb. hos Icenet på 1gb på det nummeret.
KLokka 14 ble jeg oppringt av Telenor og lurte på hvorfor jeg byttet abb. Så da sa jeg jo at de var så dyre på sånt hvor jeg ikke skulle ha så mye datatrafikk.
Da fikk jeg tilbud om 99,- på det samme abbonenmentet som er til 199,- Blæh. Hvorfor kan de ikke ha det i utgangspunktet? Så da byttet jeg tilbake da. :rolleyes:
Det viktigste er at det er rimelig.


#18

Palmen sa for siden:

Det er slik de opererer, GinaK. Det er et klassisk trekk fra operatøren, og Telenor er av de beste i klassen på nettopp dette: winback av kunder som har sagt opp. Spør du meg er det noe fordømt tull at du må si opp for å få det beste tilbudet.


#19

millact sa for siden:

Eldste har et abonnement til 99,- fra Chess.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.