Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva spiser man på skogstur?

#1

Cumulus sa for siden:

Vi skal på en ubetjent hytte på fredag og overnatte. Hva Søren skal vi ta med til middag?:confused:


#2

GinaK sa for siden:

Engangsgrill og grille pølser? Gjør det enkelt. :cool:


#3

My sa for siden:

Engangsgrill? - Nei, da har du en stor avfallsgreie du må kvitte deg med, eller bære med deg hjem igjen. Engangsgrill er djevelens verk.

Tomatsuppe med pølsebiter oppi og rundstykker til bruker å være en hit hos mine. Ellers anbefales pasta, bacon, sopp og fløte. Krydret med salt, pepper og muskat. Smaker nydelig, særlig på tur.


#4

frukt sa for siden:

Ta med det du vil. Det er jo kjøkkenutstyr og kokemuligheter på hytta.
Jeg har spist alt fra biff, pannekaker og toro på hyttetur. :jupp:


#5

Cumulus sa for siden:

Nam, det hørtes nydelig ut! :)


#6

Polyanna sa for siden:

Vi spiser Toro gryteretter på sånne turer, det syns ungene er skikkelig eksotisk. :knegg:

Pulvergryterett, karbonadedeig, potetmospulver, litt melk i en flaske, litt smør i en boks.

Brødmat: vi tar med oppskjært brød eller polarbrød, ferdigskivet ost, fårepølse, kaviar og majones på tube og syltetøy på flaske.

Smaker snadder på tur. :)


#7

Timar sa for siden:

Venninnegjengen har alltid pleid å spise Taco på marka hyttene. Da har vi vært mange til å bære, da.


#8

Strå sa for siden:

Vi pleier å ta med noe halvferdig som vi liker og som lett kan lages på stedet. Posegryte/-suppe med kjøttdeig, pølser eller hva dere liker må jo være greit nok? Og rundstykker, brød eller whatnot til.


#9

him sa for siden:

Skal man gå et stykke er det veldig fint med posepotetmos - mye mat for lite vekt. (Nå har jeg ikke spist det på lenge, da). Pasta er også bra rent vektmessig. Skal du lage noe med melk er det fint å bruke vikingemelk (holdbar + lettere i vekt en "ordinær" melk)


#10

Kaprifol sa for siden:

Gryterett (Toro-pose), ferdigstekt kjøttdeig eller en kjøttpølse du kan dele opp, potetmos eller hurtigris som tilbehør. Lurt å ta med litt smør i en boks, litt krydder/salt i små bokser. Sukker i en liten boks og teposer, koselig å drikke te en kjølig kveld.


#11

Sissel sa for siden:

Vi skal også på ubetjent turisthytte i helga, og har tenkt å ha Toro orientalsk gryterett med posepotetstappe (velger da den man ikke trenger å ha melk i). Tenkte å steke kjøttet hjemme, fryse det og ta det med frossent i sekken, slik at det er opptint når middagen skal lages. Det går jo fint an å steke kjøtt i hytta også, men jeg gjør det slik for lettvinthets skyld.

Etter hva jeg ser på sengebookingene på hyttene til Stavanger turistforening, så er dette en veldig stor utfartshelg - nesten ingen ledige senger rundt forbi, så det kan være greit å bruke minst mulig tid på kjøkkenet når det er så mange som skal bruke det.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.