Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Død mus og luktfjerning

#1

Anita72 sa for siden:

Er 99% sikker på at en mus har død i badevegg/nær dørkarm. Dette lukter alt annet enn godt. Skal åpne opp men vil gjerne ha alle remedier klar før jeg gjør dette. Må ta høyde for at det i verste fall er trekt inn i omkringliggende treverk. Hva kan jeg gjøre for å fjerne lukta? Finnes det noe som fikser slik at jeg ikke må bytte noe av treverket?


#2

Engasjert sa for siden:

Vi har hatt døde mus i veggen, og skadedyrfirmaet som har vært her sier at det ikke er annet å gjøre enn å vente til den tørker inn. De satte ut luktnøytraliserer, som hjalp godt.

Lukter helt forferdelig, disse små musene :nemlig:


#3

Anita72 sa for siden:

Tror jeg kan få ut kadaveret, men er det ikke noe jeg kan tømme på "dødsplassen" for å nøytralisere/fjerne lukt? Kan jeg f.eks. tømme på bakepulver/eddik el.l?


#4

Bokormen sa for siden:

Er det en litt søtlig, ekkel, emmen lukt? Jeg har mistenkt død mus i en vegg et par ganger nemlig, uten å vite. Lukten har blitt borte av seg selv heldigvis.


#5

Engasjert sa for siden:

Noe sånt som dette, kanskje? luktfri.net/?variant=248697174 Du tømmer det ikke på stedet, men det trekker til seg lukta. Det var vel noe sånt skadedyrfirmaet satte ut hos oss.

Ellers er vel eddik kjent for å nøytralisere lukt, men det lukter jo så mye i seg selv!


#6

Anita72 sa for siden:

Ja, det er en søtlig, ekkel og emmen lukt.


#7

Anita72 sa for siden:

Da er luktnøytraliserer bestilt. Håper det kommer raskt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.