Glutenfrie til de med glutenfritt innhold selvfølgelig. Er som regel ikke så mye å velge mellom der.
Ellers vet jeg ikke helt, lefser i seg selv smaker jo ikke så mye liksom. Tror jeg hadde gått for noen som var ganske store og forholdsvis tynne. Lettere å rulle da forestiller jeg meg.
Jeg bruker også sånne tacolefser. De finnes både i fin og grov utgave. Men jeg syns det må litt fyll til for å bli bra, så det ikke bare blir veldig mye lefse. De minste er kanskje best å bruke.
Det finnes flere glutenfri typer, ingen av de er supergode, men de duger: B2Free som de har på Rema bl.a., Schär wraps eller Coop Xtra sine som ligger på frys. Jeg har ikke smakt de siste, de er visstnok bedre enn mange av de andre. Ikke la deg lure av at det finnes maistortilla i butikken, det er masse hvete i dem.
Jeg lager ofte wraps (veganske) og da bruker jeg tofu som jeg skjærer i pinner og marinerer og steker godt, avokado og diverse. Har lagt ut oppskrift her. Har hatt dem med på flere skoleavslutninger og diverse, og alle tror tofuen er kjøtt/bacon og vil ha oppskriften på wrapsene. :knegg: