Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fritidsaktiviteter som er dårlig organisert?

#1

him sa for siden:

Hva tenker dere om det?

Jeg har hatt barna mine på diverse fritidsaktiviteter opp gjennom årene, men selv har jeg i hovedsak gått på diverse kurs (strengt organisert og betaling, eksempelvis gitarkurs) eller helt uorganiserte ting (ingen organisering og betaling, eksempelvis FP).

Er litt usikker på hva man kan "kreve/forvente" (eller kanskje noen har et bedre ord?) av aktiviteter som er midt mellom. Og hvordan det påvirker deg som forelder? Og blir barna påvirket?

Ene barnet mitt har akkurat sluttet på en aktivitet - dette går på tid, men jeg kjenner alikevel jeg er glad for å slippe å mase, mase, mase og mase om penger. For ungene spiller det ingen rolle, de er jo helt skjermet for slikt, men for de som skal ordne "bak kulissene" er det litt irriterende.


#2

millact sa for siden:

Helt ukjent fenomen her. Yngste går i karateklubben, fantastisk opplegg på alle måter. Samme med korpset eldste gikk i.


#3

Snippa sa for siden:

Har hatt barn i mange ekstremt dårlig organiserte fritidsaktiviteter, der ingenting går på skinner og alt er bare rot :humre: Men så lenge jeg ikke selv har påtatt meg ansvar for å være leder/oppmann/trener/eller eller..., synes jeg ikke jeg så mye jeg skulle sagt.


#4

Snippa sa for siden:

Kulturskolen her, derimot, som er kommunal og landets dyreste, DER sier jeg fra. Der er det mye rot, dårlige beskjeder, avlysninger av timer over en lav sko osv, og det synes jeg er helt uholdbart.


#5

him sa for siden:

Snippa: Du peker jo på akkurat det jeg lurer på. Kulturskolen hvor folk er ansatt har du en høyere forventning til enn foreldredrevete aktiviteter. Jeg er enig i at man bør være med å bidra, men jeg er litt usikker på hvorfor en trener skulle ha større/mindre grunn til å klage på feks økonomien enn en foreldre som ikke er trenere. Og vica verca - tenker at de som har økonimiansvar ikke har mer eller mindre grunn til å klage på trenerene enn andre?


#6

Guava sa for siden:

Trenere og lagledere som legger ned masse aktivitet frivillig kan ha mer grunn til å klage enn foreldre som ikke bidrar på samme vis.

Det som derimot bør gjøres om det er lite vilje til å styrke økonomien eller å få flere frivillige på banen er å redusere aktiviteten tilsvarende.

Jeg tenker at det noen ganger kan være nødvendig å stille ultimatum.


#7

him sa for siden:

Jeg er enig i at den som har skoen på har mest grunn til å klage - men i de fleste større klubber er det delte roller slik at hvis man feks har et økonomisk perspektiv, så er ikke treneren mer berørt enn andre foreldre.

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.