Jeg skal ha en fest med ca 20 personer, og jeg har ikke stoler til alle. Dvs det må være mat som er enkel å spise. Jeg er ikke akkurat kjent for å sprudle over av kokkelering, så haugevis av folk har sagt de kan lage noe til meg. Også lager jeg selvsagt noe selv. :bliss:
Glutenfritt er fint, for det kommer flere som ikke kan spise gluten. Men ikke noe must.
Foreløpig skal jeg servere følgende:
-Kjøttboller
-Tomatsaus med chili
-guacamole
-grønne oliven
-Kylling med ananas i minitacotubs
-foccaccia
-Pai (aner ikke hvordan)
-Potetsalat
-Vårruller med svinekjøtt-
-Ferske vårruller med scampi
-Kyllingsspyd med sataysaus
-wraps (aner ikke innhold)
-Fancy salat
-Muligens noe roastbeef
-Muligens røkelaks
-Muligens aspargestopper med spekeskinke
-Ostekake
-Annen kake
Hva mer vil jeg ha? Jeg trenger noe å svare når folk spør.
Det høres helt supert ut, og ikke som om du trenger noe mer! :jupp: Men hvis du vil supplere litt, kan du vurdere noen slags grønnsaker som fungerer som fingermat - gulrotstenger, stangselleri, agurkbiter og sånt. Evt. med dipp. Det er lettere å spise enn salat hvis det er litt dårlig med plass, og veldig ok å knaske på utover i festen.
Hvis du vil ha paien glutenfri, har Det glutenfrie verksted en paimix som er veldig enkel og god å bruke. Pai er uansett ganske greit å lage uten gluten, men da slipper en å kjøpe inn mer enn en trenger.