Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ruteoppvarming i S-Max

#1

C3PO sa for siden:

Vår kjære Zafira må snart byttes ut, og vi ser på 2016-Zafiraer og nå også S-Max, som Ford selger ut med grei rabatt.

Jeg har uttalt at jeg ønsker innebygd kupevarmer. Vi fikk etterinstallert en Defa-kupevarmer i Zafiraen for et par år siden, og korte meg trivdes veldig i fjor med å ikke måtte skrape rutene.

Nå ser det ikke ut til at bilene som selges på tilbud akkurat nå har kupevarmer, men kun "oppvarmet frontrute". Så spørsmålet til dere som har S-Max er: fungerer dette bra, og tar det lang tid å få rutene bak isfrie? Jeg må rygge ut av parkeringsplassen min. Det er derfor det er viktig at jeg har god sikt fra alle vinkler.


#2

ingling sa for siden:

Vi har S-max, og jeg synes det går veldig fort å varme opp ruten både foran og bak. Det eneste jeg savner er varme i rattet, men det var en tilleggsbestilling vi ikke hadde råd til da vi kjøpte den.


#3

Polyanna sa for siden:

Jeg syns det går fort og greit, ja. Kjører på full fres-knappen, og så tar det et par minutter, bare.


#4

Polyanna sa for siden:

Akkurat denne funksjonen har faktisk mirakuløst nok aldri gått i stykker heller! :sjokk:


#5

ingling sa for siden:

:humre: Men dere må ha vært veldig uheldige? Vår har ikke hatt en eneste feil, men den er bare 3 år gammel, da.


#6

Matilda sa for siden:

Funker som bare det på våre; 2014-modell Ford Galaxy og 2012-modell Ford S-Max. Jeg brukte ikke en gang garasjen i fjor vinter.


#7

Polyanna sa for siden:

Det er en 2012-modell, ikke fylt 4 år enda.

(Selv om man ikke skulle tro det om man for eksempel ser på dekkene. Siden Røhne Selmer satte på gamle og dels midlertidig reparerte dekk på den da vi kjøpte den. :jupp: Oppdaget det nå, da, og skal bytte dem, for ordens skyld))

Det er ikke at vi har hatt så mye feil på den, altså. Det er mer at det er så innforjævlig mye styr å ordne den minste ting.

  • En liten knekt metallring rundt clutchen: En måned på verksted.
  • Ødelagt elektronikk i knappen på bakluken: To-tre måneders ventetid (først måtte den gå HELT i stykker, før de trodde på at den var ødelagt. Av-og-til-feil fikk de jo ikke bevist at fantest da den var på verkstedet, så vi måtte vente til den aldri virket, og da den endelig kom så langt, så var det en måneds ventetid på delen)
  • Speil som tullet med inn-og utlegging: 3 verkstedsbesøk (så langt), totalt en måned.

:dåne:


#8

Adrienne sa for siden:

Vi hadde ruteoppvarming på vår gamle Mondeo og jeg elsket den funksjonen. Jeg skrapte aldri is fra frontruten på den bilen, og funksjonen holdt hele tiden vi hadde bilen (som vil si 10 år).


#9

Honda sa for siden:

Pappa har sånn på sin Ford og det er genialt . Spes når du drar på jobb i pess regn og så slår det om og blir -5 å stålis. Isfritt på null Svish.


#10

Niobe sa for siden:

Vi har på Mondeoen, og det fungerer veldig bra ja.


#11

Polyanna sa for siden:

Den er virkelig super!


#12

C3PO sa for siden:

Takk for gode svar, alle sammen! Nå gjenstår det å se om jeg passer inn i S-Max. Jeg har prøvekjørt Mondeo tidligere, og det gikk ikke bra - jeg satt med pannen klistret i frontruta. Det blir spennende å se om Ford har gjort fremskritt på denne fronten.


#13

HP sa for siden:

Galaxy er som S-Max men høyere.


#14

GinaK sa for siden:

Vi har også på vår Mondeo og det er superdigg. Har hatt på de siste Fordène som vi har hatt, Har funket hele tiden for oss.

Varme i rattet, gitt. :)


#15

Polyanna sa for siden:

Jeg vet ikke hvordan du er utformet, men jeg klarer ikke helt å se for meg vordende det skal gå an i en smax. Mondeoen er VELDIG annerledes.


#16

Erica sa for siden:

Hehe, helt enig! Dashbordet er gigantisk i s-maxen og frontruta er laaangt unna fører. Det er ganske kort panser på s-maxen.


#17

ingling sa for siden:

Mondeo og S-Max er veldig ulike sånn ja. Vi har en kamerat på godt over 1.90 som sitter utmerket i førersetet på sin.


#18

C3PO sa for siden:

Problemet med tidligere Ford er at bena mine er såpass korte at setet må skyves langt fremover - og i Mondeo satt jeg med hodet klistret i panseret. Jeg har prøvesittet S-Max en gang, og det gikk greit. Blir noe annet å prøvekjøre.


#19

ingling sa for siden:

Ah, sånn ja. Jeg er like kortbeint som deg tror jeg? Og jeg sitter fint i førersetet selv om jeg må ha det ganske langt foran.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.