Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøttkaker og brunsaus

#1

Marit K sa for siden:

Trenger oppskrift på gode kjøttkaker, for det har jeg lyst å lage til middag en av dagene denne uken.

Og så lurer jeg på hvordan dere lager brunsaus.
Jeg pleier vanligvis å brune mel og smør, ha i vann, og smakssette med finhakket løk, salt, pepper, ingefær og en liten buljongterning. Smaker helt greit, men om noen har andre måter å lage brunsaus på, så blir jeg glad for oppskrift på det også.


#2

Mille sa for siden:

Kjøttkaker.
Jeg bruker 50/50 kjøttdeig og karbonadedeig.
Egg, salt, pepper, sennepspulver, hvitløkspepper, vann og en dæsj matfløte.

Brunsausen lager jeg nesten som deg, bare uten ingefæren.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.