Mat og kosthold: Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt. Kjøtt og holdbarhet #1 IzziCreo sa for 8år siden: Jeg har mørbradbiff i kjøleskapet som går ut i morgen. Vakumpakket. Det er uproblematisk at det lages lapskaus av det enten i kveld eller i morgen og vi spiser det lørdag, ja? Evt søndag? Burde lapskausen heller fryses kanskje? #2 kamp sa for 8år siden: Etter det stekt kan det ligge noen døgn på kjøl. #3 IzziCreo sa for 8år siden: Også når holdbarhet har gått ut? #4 kamp sa for 8år siden: Ja. Jeg følger vertfall det. #5 Novla sa for 8år siden: Helt uproblematisk. :jupp: #6 IzziCreo sa for 8år siden: Thanx :D #7 Polyanna sa for 8år siden: Storfekjøtt er vel best etter dato, er det ikke? #8 millact sa for 8år siden: Jo.
#1 IzziCreo sa for 8år siden: Jeg har mørbradbiff i kjøleskapet som går ut i morgen. Vakumpakket. Det er uproblematisk at det lages lapskaus av det enten i kveld eller i morgen og vi spiser det lørdag, ja? Evt søndag? Burde lapskausen heller fryses kanskje?