Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kjøtt og holdbarhet

#1

IzziCreo sa for siden:

Jeg har mørbradbiff i kjøleskapet som går ut i morgen. Vakumpakket. Det er uproblematisk at det lages lapskaus av det enten i kveld eller i morgen og vi spiser det lørdag, ja? Evt søndag? Burde lapskausen heller fryses kanskje?


#2

kamp sa for siden:

Etter det stekt kan det ligge noen døgn på kjøl.


#3

IzziCreo sa for siden:

Også når holdbarhet har gått ut?


#4

kamp sa for siden:

Ja. Jeg følger vertfall det.


#5

Novla sa for siden:

Helt uproblematisk. :jupp:



#7

Polyanna sa for siden:

Storfekjøtt er vel best etter dato, er det ikke?


#8

millact sa for siden:

Jo.

Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.