Toffskij sa for siden:
Jeg har en reinsdyrsteik på 2,3 kg som jeg har tenkt å langsteke på 125 grader, til en kjernetemperatur på ca. 65. Hvor lang tid kommer det til å ta, tro? To og en halv time? Tre? :gruble:
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Har du noen gode oppskrifter å dele, eller er på jakt etter noen gode oppskrifter? Da er dette det rette forumet.
Toffskij sa for siden:
Jeg har en reinsdyrsteik på 2,3 kg som jeg har tenkt å langsteke på 125 grader, til en kjernetemperatur på ca. 65. Hvor lang tid kommer det til å ta, tro? To og en halv time? Tre? :gruble:
trøtt sa for siden:
På såpass mye som 125 grader så vil det ikke ta lange tiden, ca to timer kanskje. Er den tykk eller mer avlang?
Toffskij sa for siden:
Den er utpreget tjukk, så jeg mistenker at den kan ta lang tid å steke.
Frøydis sa for siden:
En matblogg sier 2,5 time på 1 kg.
Toffskij sa for siden:
Og andre matblogger sier 2,5 timer på 2 kg. :knegg:
Frøydis sa for siden:
:knegg:
Dette sier Wenche på God Morgen Norge.
trøtt sa for siden:
Hvis den er tykk så ville jeg beregnet 0,5-1 time ekstra.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.