Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Langstekt reinsdyrsteik – tid

#1

Toffskij sa for siden:

Jeg har en reinsdyrsteik på 2,3 kg som jeg har tenkt å langsteke på 125 grader, til en kjernetemperatur på ca. 65. Hvor lang tid kommer det til å ta, tro? To og en halv time? Tre? :gruble:


#2

trøtt sa for siden:

På såpass mye som 125 grader så vil det ikke ta lange tiden, ca to timer kanskje. Er den tykk eller mer avlang?


#3

Toffskij sa for siden:

Den er utpreget tjukk, så jeg mistenker at den kan ta lang tid å steke.


#4

Frøydis sa for siden:

En matblogg sier 2,5 time på 1 kg.


#5

Toffskij sa for siden:

Og andre matblogger sier 2,5 timer på 2 kg. :knegg:


#6

Frøydis sa for siden:

:knegg:

Dette sier Wenche på God Morgen Norge.


#7

trøtt sa for siden:

Hvis den er tykk så ville jeg beregnet 0,5-1 time ekstra.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.