Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster litt. Spørsmål ang rester etter middag i dag

#1

Tilde sa for siden:

Vi har hatt pinnekjøtt i dag. (Kjøttet ble frøset ned i vakumpakker da det ble handlet inn.)
Det er nok rester igjen til en middag til. Jeg tenker å bruke kjøttet til komlemiddag. Jeg har ikke tid til å lage komler før torsdag eller mest sannsynlig fredag.
Bør det fryses igjen nå i kveld, eller kan det oppbevares i kjøleskap til torsdag/fredag for så å varmes opp igjen da?
Jeg mener frysing, mannen mener at siden kjøttet er så salt, er det null problem å ha det i kjøleskapet frem til slutten av uken.
Hva tenker dere?


#2

Novla sa for siden:

Jeg er enig med mannen din. Det meste holder seg i fem dager, er standardregelen her i huset, og ja, i hvert fall pinnekjøtt som er så salt. :)


#3

Magica sa for siden:

Jeg hadde fryst det likevel. Plutselig kommer det noe i veien. Og uansett så tar ikke kjøttet skade av frysing.


#4

Syrinx sa for siden:

Fryse ned, jeg synes det blir kjøleskapsmak hvis det ligger noen dager.


#5

Floksa sa for siden:

Jeg hadde nok frystdet ned. Det blir ofte tørt og kan ta smak av å ligge i kjøleskapet. MEn farlig er det på ingen måte.


#6

Novla sa for siden:

Det blir da hverken tørt eller får kjøleskapssmak om man pakker det ordentlig inn før man setter det i kjøleskapet? Tilberedt kjøtt blir jo langt tørrere av å fryses enn å stå tildekket i kjøleskap.


#7

Chablis sa for siden:

Hadde fryst det ned.


#8

Tilde sa for siden:

Takk for svar dere.:)
Jeg frøs det ned.
Da har jeg mulighet til å vente med å bruke kjøttet til en senere anledning også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.