Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjelp meg å bli litt mer jålete

#1

Joika sa for siden:

Jeg har forsømt eget utseende for lenge etter en periode med mye overvekt. Er nå i gang med å skaffe meg litt nye klær, men havner lett på trang bukse + bomullstopp -kjøret. Har tatt av 15 kg føler meg bedre, så nå er det dags å føle seg fin.

Har langt hår med muligheter til å bruke dilldall, men pga Alopecia og litt ymse lengder på nakkehårene, så utgår det å sette opp nakkehårene noe særlig. Smykker begrenser seg stort sett til et og annet kjede + et og annet armbånd. Og ørepynt som er små. Orker ikke høyhelte sko på daglig basis og er heller ikke noe kjolemenneske.

Jeg vil bli freshere! Se kul og mer feminin ut, men ikke kjerring! Hjæææælp!


#2

Joika sa for siden:

Her er "stilen min". :knegg: Hvordan freshe opp?


#3

Timar sa for siden:

Jeg henger her for litt inspirasjon, jeg! :nikker:


#4

Lavender sa for siden:

Jeg ser kollegaene mine i jåleavdelingen er fine med en liten moderne jakke, kimono type, skjerf, store statment smykker eller litt mer beskjedne smale smykker i gullfarge. Og fine klokker. Du finner mye m.miinto.no/guide-k-accessories.



#6

Candy Darling sa for siden:

Ikke prøv å skifte stil helt, da føler du deg ikke vel. Start med å dresse opp én ting om gangen. Jeg synes HM har mye fint for tiden, jeg har kjøpt flere nesten like gensre med sløyfe i halsen, f.eks.

Noe sånt, da?



#8

Jinx sa for siden:

Jeg bruker en dem såkalt statement(?) smykker og får mye ros for dette. Eller jeg får stadig ros for at jeg er så velkledd, men jeg bruker mye trauste plagg. Men bruker da en del smykker som spriter opp. kjøper på H&M, Lindex, Gina tricot og andre billige butikker. Bruker alltid høye hæler, det øker jålefaktoren betraktelig.


#9

Joika sa for siden:

Vis meg smykker! :)

Er enig i det med høye heler, og jeg bruker det nå og da. Men orker ikke gå med det hver eneste dag.


#10

Joika sa for siden:

I og med at jeg er "curvy", så føler jeg at sånne topper ofte bare gjør meg større. :gruble:



#12

Joika sa for siden:

Neeei... jeg gikk mye i tunikaer for 15 kg siden. Har lyst til å gå i noe annet nå. Er timeglass, så ting bør sitte i midjen. :)

Jeg har ganske ok klesstil sånn egentlig..den er veldig basic, men vil rett og slett sprite opp litt. Alt av tips til smykker, skjerf ol er helt supert. Evt andre tips og triks. Dagens "outfit" har vært svart singlet, vinrøde "jeggings" og grå oversized cardigan (sånn angorasak), svarte Nike sko. Store "diamantøredobber" og ikke noe mer. Ikke spenstig. :knegg:

Har tenkt på om jeg skal bruke negllakk feks. Har aldri brukt det annet enn på sommeren, før. :gruble:


#13

artemis sa for siden:

Bruker du sminke til vanlig? Hvis ikke, så er jo det noe å tenke på.

Jeg tok litt tak i det for en tid tilbake. Brukte nesten ikke sminke før, men etter svangerskapene og småbarnstiden, så følte jeg meg så grå og kjedelig. Jeg tok en tur på et parfymeri og fikk hjelp til å finne foundation, pudder, lebestift, øyenskygge ogsånt som passer til mine farger. De viste meg hvordan jeg skulle legge på. Så har jeg kikket på youtube og øvd meg litt hjemme. Det har mye å si for hvor fresh jeg føler meg, iallfall:)


#14

Jinx sa for siden:

Har ikke lært meg å sette inn bilder, men håper dundre opp linkene.

m.hm.com/no/product/53855?article=53855-A

m.hm.com/no/product/52967?article=52967-B

m.zalando.no/only-onlamanda-smykke-gold-coloured-on351l001-f11.html

m.zalando.no/ichi-abelina-smykke-black-ic251e00r-d11.html

www.lindex.com/m/no/dame/accessoirer/smykker/halskjeder/7418632/Halskjede-med-glitrende-steiner/?styleId=83281387


#15

GinaK sa for siden:

Synes det høres fint ut. Det finnes masse rimelig bling på klesbutikkene og på CMYK.

Jeg var ikke noe særlig jålete før jeg fylte 40. Er ganske mørk så ingen så om jeg brukte sminke uansett. Begynte med sånn BBcream, CCcream og litt pudder osv. og fikk det for meg at jeg skulle kjøpe litt mer øredobber, armebånd osv. Alt er juggel men får endel kommentarer på at det er fint. Og det er jo hyggelig. Liker å gå med høyhelte sko.


#16

Joika sa for siden:

Jeg bruker sminke. Ikke mye da, men foundation, maskara og rouge kommer som regel på hver dag. Noen ganger smeller jeg til med øyenskygge og, men ofte så gidder jeg ikke. :o



#18

Joika sa for siden:

Tror sånne smykker kan være noe for meg altså! Må ut å prøve litt!



#20

Tussa sa for siden:

Berre pass på det med smykker :sparke: Om du ikkje har det i deg men tenker det kan funke kan en fort ende opp med å ha brukt masse pengar på smykker som ligg i ei skuff. Har eg hørt ;)

Du veit jo korleis eg går kledd. Og det er mykje blusar rett og slett. På Zalando legg eg inn filter på v-hals og så shoppe eg i vei. Eg har også kjøpt den Floydbuksa som heiter Emma i fleire fargar, då er bluse enda finare. Og kva med å kjøpe ei enkel dressjakke frå HM? Den kan du bruke til mykje uten at det blir heilt advokat.


#21

Madicken sa for siden:

Du dundret opp linkene så bra som bare det! :jupp:

Det er mye fine bluser nå, synes jeg. En enkel bluse i et stoff som faller fint kler de fleste, og ser passe oppdresset ut.


#22

Joika sa for siden:

Dressjakke ja. Det er aktuelt! Gikk mye i det for bare noen år siden (før de siste 15 kom på). :)

Jeg tror jeg må starte med smykker i det forsiktige. Har noe fra før av, men maks to veldig nøytrale alternativer som virkelig ikke gjør stort for antrekket.


#23

Jinx sa for siden:

😂 Skulle stå du ser da...


#24

OlleVia sa for siden:

Begynt å bli en gammel tråd dette.. men svarer allikevel.:D

Jeg synest lebestift er et must om en skal se litt jålete / fresh ut. En med litt farge.. trenger ikke ha så mye sminke ellers i ansiktet / øynene.. men altså lebestift. :)


#25

Ruslebiffen sa for siden:

Hvordan går det med prosjektet?

Jeg er ikke så glad i store smykker på meg selv, selv om det er kult på andre, men jeg kjører på med passe hetfuge øredobber tilpasset anledningen. Handler en del i vintagebutikker, men også Cecilie melli har mange veldig fine, synes jeg.

Jeg går stort sett kun i kjoler og skjørt, men har nå for første gang på sikkert 15 år kjøpt meg dressbukse (eller iallefall i den gata): www.carma.no/produkt/fiveunits-angelie-238-black-jegging vedlig fornøyd!


#26

frukt sa for siden:

Så fin bukse!


#27

Joika sa for siden:

Joda, det har gått fremover! Trodde jeg var allergisk mot alt av lebestift/lipgloss osv.. men det er jeg ikke lenger! Så bruker mye lipgloss! Jeg har også begynt å "ordne håret" i mye større grad og bruker nok generelt mer sminke og mer smykker. Negllakk bruker jeg også mye! :)

Har fortsatt litt å gå på med tanke på klesstil, men det handler litt om penger også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.