Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kyllingkraft

#1

Isprinsessen sa for siden:

Jeg har en god del kyllingkraft etter å ha stekt to kyllinger i dag. Hva kan jeg lage av krafta?


#2

zinatara sa for siden:

Risotto kanskje?


#3

Isprinsessen sa for siden:

Har lyst på kyllingsuppe, men vet ikke hvordan.

Risotto har jeg aldri laget, jeg burde ikke spist så mye ris så det er kanskje ikke så lurt å lage.


#4

zinatara sa for siden:

Suppe på kraft er jo veldig enkelt. Bare å putte oppi det du vil ha av ulike grønnsaker og kjøtt. Veldig godt med sitronkyllingsuppe. Smak til kraften med sitronsaft, timian, salt og pepper.


#5

Nextlife sa for siden:

Jeg lager spikersuppe hver søndag for å utnytte rester i kjøleskapet, og bruker da kyllingkraft.
Jeg starter med å surre potetterninger og løk (eller hvitløk eller purreløk) og ønsket krydder i litt olje og fyller opp med kyllingkraft og lar det koke mørt. Stavmikser dette og har så i hva jeg enn måtte finne av grønnsaker i kjøleskapet.
Mot slutten tilsetter jeg kyllingbiter.


#6

Bokormen sa for siden:

Kraft er finfint å fryse ned til isterninger og tilsette i supper og sauser. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.