Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva gjør dere en lørdagskveld?

#1

Millen sa for siden:

Det lurer jeg på ikveld.


#2

Elise sa for siden:

Vi ser på tv, spiser snop og koser oss. Akkurat nå er det ingen av tv-seriene på lørdagene som vi følger med på, så da prøver vi å finne en film alle har lyst til å se. Forrige helg så vi "det regner kjøttboller" og "svein og rotta", og i kveld har vi sett "titanics ni liv".

Ofte er det overnattingsbesøk, f.eks i dag har yngste på 9 ei venninne liggende over, mens eldste på 11 er et annet sted. Gubben er på konsert, og kommer hjem litt utpå natten.


#3

Anne C sa for siden:

Vi ser på TV/jeg er på nett, vi spiser digg og er oppe lenge hvis vi gidder. 14 åringen er på rommet sitt og spiller, og 10 åringen har overnattingsbesøk. Doggen er klar for å legge seg.

Jo mindre vi gjør, jo bedre har vi det.


#4

løve70 sa for siden:

Vi pleier å se på tv/serier/film, spise en god middag, spise smågodt og drikke et par glass vin (jeg). LilleVenn har ofte overnattingsbesøk. Denne kvelden startet bra - koselig middag med to venninner av LilleVenn og god mat. Så fikk LilleVenn plutselig kraftig øreverk og ingenting hjelper:( (Har ringt legevakt).


#5

Bayone sa for siden:

Ser på TV/pc. I kveld har Jeg, mannen og minsten sett The Martian, eldste er på overnatting. Det er stort sett sånn våre lørdager går, god mat, snop og TV.


#6

Magica sa for siden:

Vi har til de grader mot normalt vært ute og spist middag og drukket vin, bare jeg og mannen! Veldig koselig. :) Rimelig praktisk å ha store barn som er in-house-barnevakter.

Det vanlige er sofa+TV+zzzz.


#7

frukt sa for siden:

Skrur sammen IKEA-møbler og melder litt med en svenske på Jæren. :fnise:


#8

Syrinx sa for siden:

Vi har også vært ute drukket og spist og drukket og spist og... Jeg er usikker på om jeg er mest full eller mett. Morgendagen gir meg nok svaret på det spørsmålet.


#9

Maverick sa for siden:

I kveld har jeg spist deilig middag hjemme, jobbet litt, sett på boksing og pludret med Mannen. Når de store ungene er hjemme ser vi gjerne film sammen, om jeg ikke er på jobb.


#10

Robyn sa for siden:

Vi er på hytta i helga og har vært borte på middag.
Mye vin, skravling og kos. Men jeg digger egentlig hjemme lørdager når vi ikke gjør noenting fornuftig.


#11

Bluen sa for siden:

Vanligvis er vi hjemme alle fire og ser på Stjernekamp og Side om side mens vi spiser pizza. Den tida er egentlig ganske hellig, men i kveld har tre av oss vært på middag hos venner mens yngstemann sover hos kameraten i nabohuset.


#12

Kaija sa for siden:

Nesteldsten har lan i kjelleren. Skjønner ikke hvordan de klarer å få plass til 8 ungdommer og ørti skjermer og konsoller ++ i den lille kjellerstua, men det gjør de visst. Mor klarer ikke å sove med såpass mye liv i huset, så da sitter jeg oppe og ser film og surrer på pc i stedet.

Vi er ikke så spennende, så lørdagskvelder er det mye film, pc, bok og god mat ellers også, men stort sett er det fredeligere enn denne lørdagen.


#13

Luvi sa for siden:

Overrasket en venninne som ble 40 for en mnd siden med selskap. En vennegjeng som organiserte. Ble en flott kveld.


#14

polarjenta sa for siden:

I går var jeg på konsert med et lokalt kor, det var veldig bra,. Til vanlig så ser jeg på TV og sløver, mens ungene ser på iPad, spiller e.l.


#15

Blånn sa for siden:

Jeg skal straks ut en tur og se på Berkely. Kanskje finner vi en pub?


#16

Myria sa for siden:

Vi har som vanlig spist god middag og hatt familiefilmkveld hvor barna velger film som vi ser alle sammen mens de spiser lørdagsgodt. Etter at barna var i seng fant jeg og mannen fram snop/snacks og så mer film (og jeg strikket i tillegg). Koselig og avslappende. :)


#17

Matilda sa for siden:

I går rota jeg rundt i hagen til nærmere halv seks, så gikk jeg inn og lagde middag. På lørdag er det om å gjøre å servere noe alle liker, så i går innebar det pølser som tilbehør. Etterpå skulle vi egentlig ta kveldsstellet, men ungene fikk være oppe litt lenger og bygge ferdig nytt Legosett, så var det legging, og den trekker vanligvis ut. Minsten sovner sjeldent skikkelig før ni uansett ukedag. Etterpå er det eneste jeg har lyst til å flate ut i sofaen med smågodt, strikketøy og krim på TV. Noen ganger ser vi film i stedet. Vi sitter ikke så mye i ro i løpet av dagen, så jeg synes det blir alt for lite sofatid... I går var det bare én oppvåkning før vi skulle legge oss sjøl, så kvelden var rolig og fredelig, akkurat som bestilt. [noparse]:småbarnsmor:[/noparse]


#18

Trixie sa for siden:

I går var vi på middagsbesøk, som var veldig trivelig. Ellers pleier det å være tv, godis, god mat og kos. Eldstemann liker best å være alene på rommet med dataen da.


#19

Pasta sa for siden:

Typisk med barna: se på tv/film, spise godis og kanskje spille et spill. Eller vi er på hvervår skjerm. Av og til er en av dem på overnatting.

Typisk med kjæresten: han studerer eller er på jobb og jeg ser tv/film og drikker vin eller drikker vin med en venninne. Vi våkner alltid mellom 02.30 og 03.30 av at naboen kjefter opp samboeren eller noen krangler/sloss ute. I natt var det ei jente som hadde lovet seg bort til minst to gutter. Det ble det uenighet av. Jeg ringte politiet, de kom, var der i 15 sekunder og deretter fortsatte bråket. Irriterende! De kunne i det minste ha jaget dem til et annet nabolag. :knegg:


#20

ingling sa for siden:

De fleste lørdager har vi pizza og film i sofakroken med jentene, og etter de har lagt seg blir det vel som regel sofa og TV/serie. Ikke veldig oppfinnsomt, men veldig hyggelig! Forrige lørdag var jeg i Texas og spiste middag og drakk prosecco. :humre:


#21

cora sa for siden:

Eldste er som oftest hos kjæresten/hos venner/på fest, mellomste er på rommet sitt (spiller/internett) og yngste er hos venner/har besøk/ser på Netflix. Gjør veldig sjelden noe sammen på lørdagskveldene nå.


#22

GinaK sa for siden:

Vi er som oftest hjemme.
Vi spiser sammen og ser en film. Som oftest går eldstemann på rommet etter å ha spist ferdig. Han var på overnatting i går så det var bare minsten som var her. Vi så Tarzan i går.
Godteriet blir spist her tidligere på dagen. Så vi spiser litt popcorn eller potetgull etter middagen. Minsten la seg klokka 23.


#23

Ellisiv sa for siden:

Vi slapper av. Er så avslappa at tærne henger nedover helst.
Noen lørdager sovner mor på sofaen og våkner ikke før søndag morgen, har jeg hørt... F.eks i går... ;)


#24

Floksa sa for siden:

Spiste taco og så to episoder av Norge rundt. La barna, drakk en øl og så alt for mange episoder av Dag.


#25

-ea- sa for siden:

I går? Sløva på sofaen med potetgull, et glass rødvin, mac og tv. Våkna og sjangla til sengs i ett-tida. :humre:


#26

veobra sa for siden:

Vi spiser middag, gjerne foran tven hvis det passer sånn. Ser noe på tv og spiser godteri. Side om side fenger alle så vi ser gjerne noen episoder av den. Alle er lenge oppe, men stort sett i seng før midnatt.


#27

Fløyel sa for siden:

Spiser god mat sammen på kvelden. Godis og film er vanlig. I går hadde vi naboene på besøk for å se en kamp som varte i 3 minutter og 5 sekunder.


#28

Ruslebiffen sa for siden:

I går hadde mannen og jeg barnevakt, så vi var ute og spiste før vi gikk på et passe brunt sted og drakk øl. :D

Vanligvis er vi hjemme. Vi har små unger, så det er vanligvis stille før 2030. Noen ganger pusler bare mannen og jeg med hvert vårt (lesing, hobby/jobb eller TV), andre ganger ser vi film eller en serie sammen. Eller hører på musikk. Uansett gjøremål akkompagneres det stort sett av litt øl eller vin.


#29

him sa for siden:

Vanligvis er lørdagene noe ala:

  • Gjør unna en del ærender, typisk handler, leverer saker, gjør noe dugnadsjobbing etc på formiddagen
  • Ettermiddag, rolig
  • Kveld, spiser snop, ser på film med familien, legger meg før ungene

#30

rine sa for siden:

Vi spiser god middag i stua, ser film og spiser snop. Noen ganger vin/øl på mannen og meg, ofte bare brus. I går la jeg meg 23.30 fordi jeg var stuptrøtt. Mann og barn satt og så på TV/spilte til rundt 1.00.


#31

Fibi sa for siden:

Vanligvis sitter vi i sofaen og glor i boksen, evt i hver vår skjerm. :knegg:

Men i går var vi faktisk på fest begge to, dog på hver vår. Jeg på 20 års reunion og han i førtiårsdag. Første natt uten unger i hus siden minsten kom til verden. Det var egentlig ganske deilig. :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.