Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Studentorkestertråd!

#1

banana sa for siden:

Hvem har spilt i studentorkester - og hvilket (hvis det ikke er hemmelig, da)?

Noen spennende historier? Jeg var på SMASH i Trondheim det året to fra Dirmus (?) skjøt med hagle i doen på Pensjonisten Pub, og ble etterlyst gjennom Interpol. :knegg:

Jeg har vært på SMASH i Trondheim i '89 og '91, og i Kristiansand en gang i samme tidsrom.

Vi har kjørt fra orkestermedlemmer på do underveis til SMASH, levert diverse folk til diverse reparasjon på sykehus på diverse reiser. Vi har spilt på Norge Rundt, med Ohmpaorkester på diverse puber, glemt alt (noter og instrumenter inkludert) utenom halvliteren da vi dro hjem. Vi har tapt og vunnet Fanemil, og laget diverse kreative gaver til vertskapet når vi har reist på SMASH.

Er det forresten noen som kjenner hva SMASH står for (fransk, er det ikke?)? Jeg vet såpass at det er noe med sosialt og musikalsk ( :knegg: ) og akademisk for slag og horn - eller noe i den duren?


#2

Fersken sa for siden:

Jeg var med på å prøve å blåse liv i studentorkesteret der jeg studerte, men det ble for mye øl og lite spilling, så vi droppa det etter et semester.


#3

Gremli Skremli sa for siden:

Mannen min spilte et semester i USO i Bergen. Men det er mange år sida nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.