Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Pokémon Map

#1

Bluen sa for siden:

OK, så er det i ferd med å klikke bare bittelitt for meg. :sparke:

Er det noen som har erfaring med å bruke nettsiden Pokémon Map? Funker den, egentlig? Er også usikker på om jeg har skjønt opplegget helt. Når merkinga er grønn, kan (men trenger ikke) det aktuelle monsteret være i nærheten der og da? Og når merkinga er rød, da? Og hva med lyseblå?

Jeg har satt meg fore å få 400 Magikarp-candies innen utgangen av måneden (har 290 nå). Har vært på Aker Brygge tre ganger den siste uka ( :flau: - jobber i nærheten, da), men synes ikke det er så mange karper der som det var tidligere. Gikk forbi fire grønnmerkede Magikarp-steder i Slottsparken i morges, og fikk karpe på ett av dem.

I tillegg vil jeg (eller 8-åringen) ha Snorlax, bl.a. Er Pokémon-kartet overhodet brukbart?


#2

Bluen sa for siden:

(Og ja, vi har Magikarp som buddy også. Har gått/somlesykla 3 mil så langt, and still counting. :knegg: )


#3

Luftslottet sa for siden:

Vi har giret om Magicarp-jakten nå, og samler ved å ha den som buddy. Den bruker bare 1 km, så det må vel være fint til joggetur. Jeg pleier også å finne Magicarp akkurat på Nybrua over Akerselva.

Pokemonkartene har vært nede, men jeg har brukt det til å velge mellom ellers likeverdige gåruter, og stort sett funnet det som står oppgitt. Det står jo en teller der på hvor lenge det er til de blir borte igjen.

Si fra hvis du finner Snorlax, da. Siste 10 kilometers egg fikk vi Evee i. :mumle:


#4

Luftslottet sa for siden:

Og :humre: - vi er på samme nivå, altså.

352 her, på grunn av ivrig turgåing. :knegg:


#5

Daisy sa for siden:

Kom til meg, minst ti magickarp daglig i mitt hus fra min sofa. Har snart min andre Gyarados klar.. :D

Neida. Har ikke erfaring med kartet. :knegg:


#6

Bluen sa for siden:

Jeg mistenker at man fort kan få for høy fart på joggetur, faktisk. I alle fall teller ikke alt jeg sykler straks jeg bikker 9-10 km/t, virker det som. i tillegg kommer åpenbart Pokemon Go i konflikt med Endomondo, på noe vis, for Endomondo stopper opp når jeg starter Pokemon Go. Kan jo ikke løpe en meter uten å måle. :sukk:

Jo, men det stemmer ikke, altså. Som sagt gikk jeg forbi 3-4 slike grønne merkinger med nedtelling i slottsparken i morges, og det var bare karpe å hente på ett av dem.

Vi får bare skrot i 10-kilometersegg. :mumle: Sist var det Jynx, som jeg har tatt minst et dusin av fra før, og som er ubrukelig. Det er et hardt liv! :dramaqueen:


#7

Bluen sa for siden:

Heldiggris! Tar gjerne imot tips til hvor jeg kan finne Magikarp, altså, i Oslo eller Lillestrøm-området.


#8

Maverick sa for siden:

Jeg har en Magikarp rett utenfor hjemme. :jupp:


#9

Daisy sa for siden:

Ja nei, jeg er jo på vestlandet. Men skrot ja, jeg FÅR aldri ti-kilometers egg, og de jeg har klekket er Eveeer og sånt. Jeg har fem Vaporeon men ingen Snorlax.


#10

Bluen sa for siden:

Tror ikke vi fikk et eneste 10-kilometersegg mellom nivå 19 og 23 eller noe sånt.


#11

Luftslottet sa for siden:

Samme her. :mumle:
Det har løsna litt nå, på level 25.

Den mest idiotsikre ruta jeg har tatt er egentlig å gå langs Akerselva fra Nybrua og opp til Torshov. Der har jeg aldri opplevd å få bare fugler, Drowseer og rotter, mens resten av byen er mye det.


#12

Bluen sa for siden:

Der er jeg sjelden, dessverre.

Nå i nivå 24 har vi begynt med 10-kilometersegg igjen :jupp: (men det hjelper jo ingenting når de bare bringer skrot).


#13

Timar sa for siden:

Men da har du et håp, i det minste! Jeg har heller ikke fått 10 KM egg på evigheter. Jeg fikk flere på rappen i sommer, dog med en schyter som beste catch, men siden har jeg ikke sett snurten av dem.

Jeg har brukt nettsiden som heter pokemonmap.no. Da kommer det opp alle spawns, og hvor lenge det er til de forsvinner. Erfaring tilsier at de som finnes i kartet, også finnes i "virkeligheten", men at det også dukker opp flere pokemons enn angitt på kartet. Jeg tror ingen av kartene funker nå, etter en oppdatering fra Pokemon. Jeg skjønner ikke hvorfor de bannlyser disse kartene. Nå når jeg har jakta så lenge, så gidder jeg ikke å gå rundt på måfå og lete lenger, jeg vil vite hvor jeg skal lete. En kveld her oppdaget jeg en Blastoise på kartet et stykke unna oss. Jeg heiv ungen i bilen (et alibi må man jo ha!) og ut på kjøretur. Rakk den ikke, da :(


#14

Bluen sa for siden:

Det ser for meg ut som om kartet virker nå, altså (og det er pokemonmap.no jeg er inne på) - i alle fall vrimler det av røde og grønne merkinger der, med nedtelling på tid, men det er altså et fåtall av dem som holder hva de "lover". Jeg ser i det minste hvor Snorlax kan være i nærheten av meg, et par kilometers sykkeltur unna og et sted jeg løper/sykler forbi ganske ofte. :)


#15

Timar sa for siden:

Snodig, jeg får ikke opp noen ting på kartet nå :(


#16

Charlie sa for siden:

Niantic har rullet ut ny sikkerhet, så jeg trodde ikke de kartene virket om dagen?


#17

Bluen sa for siden:

Hm, et eller annet foregår på kartet, i alle fall - tilfeldig eksempel:

At jeg ikke finner noe på de fleste grønne merkingene, er nå så. :mumle:


#18

Inagh sa for siden:

Jeg har nettopp kommet hjem etter et besøk i Stockholm. Gamla Stan er et eldorado for Pkémonjaktere, åh hvor nedtur det er å ha kommet hjem igjen. (Og takket være Gamla Stan er jeg bare noen få floppyfish fra å utvikle min andre Gyrados. :kry: )

Og sånn ellers - det pokekartet fungerer dårlig her vi bor, men om du vil gå tur langs elva i Drammen en helgedag, spesielt rundt Ypsilon og Gamle Kirkeplass, bruker det å være bra med karper der.


#19

Bluen sa for siden:

Hørtes hyggelig ut, Inagh! Vi har familie i Drammen også, men kommer oss nok ikke dit med det første.


#20

Cabrel sa for siden:

Jeg har fått Magicarp på parkeringsplassen til Strømmen storsenter, ved brua som går over til senteret. :jupp:


#21

Timar sa for siden:

Jeg har fått magicarp-candy inne i skogen her :knegg:

Måtte sjekke pokémonmap.no igjen, og der skjer der null niks og nada. Bedre med noen avmerket enn ingen. Vanskelig å vite om det er en pidgey eller en kul en, bare :humre:


#22

Malama sa for siden:

De SKAL IKKE fungere de kartene vel? Bannet fordi det er juks? (Slett ikke utenkelig at de funker delvis, likevel da?)


#23

Bluen sa for siden:

Jeg har bare brukt det på den måten at jeg søker opp enkeltfigurer - har du prøvd det? (Nå spør jeg som jeg har vett til, altså, jeg er helt nybegynner. :knegg: )


#24

Timar sa for siden:

Eh, nei, jeg ser jo nå at det er det du har gjort. Det har jeg aldri prøvd. Jeg testa fra pcn nå, og tatt i betraktning at det pleier å være langt mellom pokemonsene her jeg bor, og spesielt langt mellom de kule, så syns jeg resultatene som kartet ga virket temmelig usannsynlige. SÅ mange pokemons finnes ikke rundt her, altså, selv ikke bare de røde. Dessverre :( Jeg måtte skru på spillet for å sjekke om jeg faktisk fikk så mye kult ved å sitte inne i min egen stue, men neida, ble kun belønnet med nok en gul elefant. :mad:


#25

Candy Darling sa for siden:

Jeg har nok til å utvikle Magikarp, og har powered den opp helt på maks på mitt level (23) - men jeg holder på det samme med Eevie, og den blir aldri ferdig, også skal jeg liksom gjøre det med mitt siste lucky egg, og jeg klarer ikke å vente! :dramaqueen: Man KAN jo kjøpe lucky egg også, da. :sparke:

Vi tok Snorlax på kjøpesenteret i Kiel mens vi ventet på fergen. Feriens klare høydepunkt. :knegg: Jeg hadde fra før, men fikk en på over 1600.


#26

Candy Darling sa for siden:

Jeg fikk for øvrig både Kabuto og Porygon på reise, de er visst SKIKKELIG sjeldne. I følge en litt muggen snart 12-åring. :knegg:


#27

Bluen sa for siden:

Kabuto har det vrimlet av utafor kirka her en periode - tror jeg har fanga 10 stk., men så ble de borte. Porygon har jeg også tatt flere av her i Lillestrøm, så de er nok ikke eksotiske. :knegg:


#28

Timar sa for siden:

Og vi som satt og jaktet pokemon utenfor togstasjonen i Kiel for noen dager siden. Det var inne vi burde vært! :knegg:

Kjøpt deg et egg, du. De koster 80 lekepenger. :nemlig:

Jeg leste forøvrig nylig en artikkel om hvordan øke betalingsvilligheten til folk. Det å skille mellom faktisk betaling (kjøpe lekepenger) og deretter bruke lekepenger man allerede har betalt for for å kjøpe et gode gjør det mye lettere for folk å bruke penger i spill sammenlignet med hvis man skulle betale for godet direkte. Og det stemmer visst for min del, det er liksompenger helt til jeg sjekker kontoen min :sparke: Ikke at jeg har kjøpt så mye, men jeg går litt for ofte tom for baller og det er jo ingen pokestops rundt her, jo!


#29

Palmen sa for siden:

Jeg har evolvet alle 3 Eeveene :stolt: har bare 20 magicarps da.

Og er bare level 17.


#30

Candy Darling sa for siden:

Problemet da, kjære Palmen, er det jeg opplevde til dels i dag - nemlig at Gyaradosen min bare ble 1850 CP selv om jeg hadde powered Magicarpen opp maks før jeg evolvet. Fordi jeg bare var i level 23. :mumle:

Blu: det er vel sånn, noen er av en eller annen grunn veldig vanlige noen enkeltsteder, og sjeldne ellers. Porygon er ranket som like sjelden som Snorlax og Lapras, ser jeg.


#31

Inagh sa for siden:

Guttungen fikk nesten pustestans da han klekket en Porygon for en stund siden. Jeg fikk tilsvarende nesten hjertestopp da det spawna en Porygon fra min insense (jadda, insense i Gamla Stan/Stockholm, xp-junkie :sparke: ) - en cp 24, men bedre enn ingen Porygon - og så klekka jaggu gubben en Porygon rett etter. :knegg:

Min gyrados er nå på 2132 - klarer liksom ikke helt å la være å booste ham selv om det gjør det enda lenger å vente på neste gang jeg kan evolve en floppy fish.)


#32

Luftslottet sa for siden:

Og gjett hvem som nettopp klekka en 10-kilometers Jynx. :mumle:


#33

Inagh sa for siden:

Gubben stønner høylydt for hver er gang han klekker er 10-km egg (gudane veit hvordan, men han tyter av dem) og han får en Hitmonlee. :knegg:


#34

GydaG sa for siden:

Det er ingen kart som virker, de jobber på spreng visstnok. Jeg syns niantic skyter seg i beinet med å forby disse, for det er grenser for hvor mye man gidder å vandre rundt i blinde etterhvert. I alle fall syns jeg det er teit, jeg går mindre nå, for jeg vet jo ikke om jeg når frem når jeg må gå på kryss og tvers.
Brukte 10 minutter på å finne et par exeggcute på Slottsplassen i dag, og til slutt gav jeg opp og dro hjem tidligere, ble utrolig lei av å ikke vite hvilken retning jeg skulle gå engang.

Det er forøvrig ikke lurt å bruke power up før man har evolvet sies det, men det kommer jo an på hvordan man spiller det altså, om man er på jakt etter de med best moveset og IV eller om man bare ønsker å fylle pokedexen.

Åh, jeg stønner hver gang jeg IKKE får Hitmonlee, klekket 5 stk 10-km egg i kveld og fremdeles ingen av han eller chansey. Det er bare de jeg mangler som ikke kan evolves, bortsett fra de man må reise langt for å få selvfølgelig.


#35

Bluen sa for siden:

Så kjipt at kartene ikke virker! Jeg tok tre Exeggcute i Slottsparken i dag - og så var det magikarp ved fontena både til og fra jobb. 299 candy nå, og straks nivå 25.


#36

Daisy sa for siden:

Jeg har ikke hørt om Hitmonlee engang. Har en Gyarados på 1729 og får ikke powered up den mer før jeg kommer på neste nivå. 23. Jeg har også 348 candy og klar magickarp til å utvikle med 140 CP. Hvis jeg ikke får bedre da.


#37

Candy Darling sa for siden:

Jeg var på 168 CP magicarp, så den kommer ikke på over 2000 før du er oppe i level. :mumle:


#38

Timar sa for siden:

Jeg evolva min magicarp på 140 og "amazing" som appraisal fra treneren. Fikk en gyrados på bare 1500 og noe. Var sikker på at denne ville bli min beste, men neida :mumle: Level 23, straks 24 på meg.


#39

Candy Darling sa for siden:

Jeg sitter på hendene for å vente med å evolve Eevee til jeg er oppe i 24. :knegg:


#40

Maverick sa for siden:

Hvorfor det? :hyper: Hva skjer da? :hyper:


#41

Bluen sa for siden:

Jeg har kommet til 25 nå. Gått gjennom hele byen fra Colosseum til Bjørvika og bare fanga søppel, samt fått kjenningen Omanyte i 10-kilometersegg og Krabby i 5-kilometersegg. Karrieren min må snart være over. :mumle:


#42

Daisy sa for siden:

Kanskje jeg bare skal vente da med å evolve den Gyaradosen. Jeg vil helst få over 2000. Jeg har jo allerede en.


#43

Tallulah sa for siden:

Jeg kapret en pikachu inne i ene lampebutikken der. :knegg: Og en Dodou, en Golem, en Grimer og en Machoke.

Nå tror jeg det er nye spawnere på gang i Oslo, plutselig fant jeg Ponyta og Mr Mime på Myraløkka, og Pikachu på eventyrbrua.
[CENTER]Save[/CENTER]


#44

Malama sa for siden:

Jeg finner typer jeg ikke har funnet der før, og på plasser jeg aldri har sett noe før, så enten er det mine nye levels eller så spawner det annerledes her på bygda også. En picachu rett oppi veien her, et sted det aldri har vært noe før.


#45

Candy Darling sa for siden:

Mr. Mime er all over nå. :skuffet: Men nå er jeg bare 1 Candy fra å evolve Geodude!


#46

Timar sa for siden:

Jeg fanget en meowth ved jobben i dag, og hadde endelig nok candy til å evolve, uten at jeg gjorde det. Neste gang jeg skrudde på spille dukket det opp en skygge på nearby, det gjør det jo nesten aldri lenger. Jeg fikk faktisk fanget skyggen, en wild Persian. Da kom jeg på at jeg har opplevd tilsvarende med andre pokémons også, når jeg endelig har mange nok candy til å evolve, så dukker de opp som ville også. Har dere opplevd det?


#47

Candy Darling sa for siden:

Jeg tenker at det er mer tilfeldig, men det samsvarer jo med din XP, da, hvilke pokémons som dukker opp?


#48

Timar sa for siden:

Jo, kanskje? Men jeg har vært level 23 omtrent siden sommeren. Og fanger min første meowth på så lenge jeg kan huske.

Men yay for ny pokémon, ihvertfall! De er det lenge mellom om dagen.


#49

Candy Darling sa for siden:

Det at du får en Meowth og en Persian omtrent samtidig er nok ikke tilfeldig, i hvert fall, de spawner samme figur/utvikling litt i perioder, tror jeg?

Vi så skyggen etter Dragonite i taxi ved Skøyen. Det var brutalt. :knegg:


#50

Timar sa for siden:

Det kan være årsaken, ja! Oi, men i taxi, kunne dere ikke tatt en runde? :humre:


#51

Candy Darling sa for siden:

Den ikke-spillende pappaen synes ikke det var en spesielt god idé, etter å ha vært sammen med 3 pokehunters i en uke. :sparke:


#52

Daisy sa for siden:

Vi var tilfeldigvis på samme sted to kvelder på rad til samme tid. Da fikk vi først Pikachu og så Raichu!


#53

GydaG sa for siden:

:latter:

Det er derfor jeg digger at mannen er like hektet som meg. Han er bare på level 25 da, for han gidder ikke fange alt. Gikk opp til level 31 selv i går, men nå kreves det jo massiv mengde xp for å levle. Bare en halv mill, liksom.
De endret en god del på spawnpunkter og hyppighet visstnok, i tillegg til rotasjon av nestene. Har vandret på kryss og tvers i Slottsparken noen timer den siste uka, så jeg får snart evolvet enda en exeggcutor som jeg håper får de beste forsvarsmovesene. Og så må jeg nok ut og leite etter flere grimer igjen, muk er glimrende å sette igjen i gymmer.


#54

GydaG sa for siden:

Jeg syns forresten det er ganske typisk at når jeg endelig hadde fått evolvet noe og fylt en plass i pokedexen, så dukker akkurat den opp hyppigere. Det sies jo at det bare er tilfeldig, men det har skjedd så mange ganger at jeg syns det er snålt.


#55

Bluen sa for siden:

Veldig mye egg i slottsparken om dagen, ja!

Du drar faktisk aktivt rundt i østlandsområdet på jakt, du, Gyda, eller? :)


#56

Bluen sa for siden:

Ja, det har skjedd meg noen ganger også. Da jeg hadde 48 Venonat-candies, dukket plutselig en vill Venomoth opp. Det var nesten så jeg følte meg litt snytt. :knegg:


#57

GydaG sa for siden:

Ja, jeg har gjort det endel, har en hund som må trenes og en kropp som trenger å trenes opp, så det har vært helt glimrende sammen med dette. Motivasjon til å komme meg ut, og jeg er i bedre form enn på lenge.
Og så har jeg blitt utrolig mye bedre kjent i byen, det er faktisk en av de tingene jeg setter aller mest pris på.

Ja, men da lar jeg være å fange den, for det er dobbelt så mye xp å hente på å evolve nye typer man ikke har fra før hvis man samler opp en hel haug pidgey osv og setter på et lucky egg og evolver de beste, og alt mølet for å samle xp. Pleier å ta en sånn økt når jeg har liggende ca 50 forskjellige jeg kan evolve, og nå har de kortet ned animasjonen på det så det skal gå an å evolve enda flere på en halv time.

Nå skal jeg snart bli bedre på gymraid da, hadde vært morsomt å kunne ha en gym i mer enn noen timer....


#58

Bluen sa for siden:

Så flink du er, Gyda! Jeg synes dette er en fin hobby.

Har hatt litt trøbbel med at Pokemón Go stopper opp Endomondo, slik at det blir håpløst for meg å kombinere rolig joggetur med spilling. :flau: I går funka det imidlertid en hel kilometer ved Høgskolen på Kjeller (hvor kartet påstår at det kan være Snorlax :sparke: ). Ingen Snorlax å se, men det vrimlet av Pokémons der oppe - det ante jeg virkelig ingenting om. Et lite kick! :knegg: Det var 6-9 i sightings kontinuerlig.


#59

Serafin sa for siden:

Jeg mangler 150 000 på å opp på level 30 nå, og har 135 forskjellige i pokedexen. Men tar jo en evighet å gå opp til nytt level nå.
Og jeg mangler mye dratini, og de tre starteren for å kunne evole de.

Har to snorlax og to lapras. Høyeste zp'ene mine er på over 2300-2400. Kan snart utvikle min andre gyradaos.


#60

Timar sa for siden:

Når har de kortet ned på animasjonen? Jeg evolvet noen for noen dager siden (VIL bikke level 24, ja :knegg:), men mener det tok like (irriterende) lang tid som det pleide?


#61

Malama sa for siden:

Den kortes ned i den nye updaten som i alle fall ikke har kommet til min telefon enda, jeg veeeeeenter.


#62

Candy Darling sa for siden:

Ja, det tar uhyggelig mye tid. :knegg:


#63

Bluen sa for siden:

Ja, både evolving og fanging tar uforholdsmessig lang tid, synes jeg.

Det har offisielt tørna for meg den siste uka, etter at jeg bestemte meg for å hanke inn 400 karpecandies. På ei uke har jeg innkassert 170 sukkertøy, uten å bo i nærheten av karpeland. :sparke: Jeg har totalt gått/småsykla seks mil med karpa som buddy. I dag lyktes det meg å jogge 6 km uten at Pokemon Go kom i konflikt med Endomondo - da måtte jeg lukke spillet pga. batteriet. Et lite gjennombrudd! :knegg: "Bare" 60 candies igjen, så får vi nok en skranten liten Gyarados. Jeg har vært på Aker Brygge fire ganger. :flau:


#64

Candy Darling sa for siden:

Jeg kan anbefale å henge rundt fergeanløpet til Kiel-fergen, sånn hvis du virkelig vil være offisielt gal. :knegg: Der spawner det mye ploppfish!


#65

Bluen sa for siden:

Ah, akkurat et sånt tips jeg trengte! :knegg: Hvis jeg tar sykkelen til jobb en dag i neste uke, er det ingen stor omvei å svosje bortom. :sparke:



#67

GydaG sa for siden:

Haha, så flink du er Elin. Skjønner splittelsen med endemondo da. :knegg:

Hovedøya ja- har vurdert å ta en tur ut dit, og bruke incence på båten over. Det er nemlig supert, da får man masse gøy!

Jeg fikk endelig oppdateringen i ettermiddag, så jeg skal evolve nå. Får endelig kabutops! :D


#68

GydaG sa for siden:

Kartene skal forhåpentligvis begynne å virke igjen i morgen.


#69

Elise sa for siden:

Herlighet, dere er gale. :hehehe: Jeg mistet litt motet etter Oslotur i helga, vår tredje siden Pokémon kom. Jeg fikk ingen nye, begge ungene fikk tre-fire nye. Egga mine klekker dusteting jeg har masse av fra før, eggene til ungene klekker morsomme ting. :mumle: Og nå som jeg bikka til level 21 er det dødslangt til neste level, så jeg har ikke giddet noe etterpå. Har iallfall over hundre baller da, det er da noe. Vi pleier å være omtrent tomme her hjemme.


#70

Candy Darling sa for siden:

Jeg er helt tom for revive og potions, får jo ikke tatt gym! :gaah:

(Jeg går heldigvis ikke ut på gårdsplassen til stadighet for å ta den pokestopen jeg SÅ VIDT rekker helt nederst der, da. Det hadde tatt seg ut. :sparke: )


#71

Mei sa for siden:

Det er mange karper rundt Østensjøvannet. Har jeg hørt.


#72

Luftslottet sa for siden:

Min FEMTE Evee i 10k-egg i dag! :gaah: :gaah: :gaah:

(Skulle kanskje trodd man var litt mindre engasjert nå, men neida. :flau:)

Får man færre fisker når man har den som buddy? Det begynner jeg å mistenke. Får nesten ingen, har brukt dagevis på å klore meg fra 380 og opp til 400.


#73

Inagh sa for siden:

Evee i 10-kilometersegg er nedtur av en annen. Det hagler jo Evees her jeg bor. :gaah:


#74

Luftslottet sa for siden:

Ja, ikke for det. Jeg har også klekka en Rattata i dag. :gal:


#75

Daisy sa for siden:

Jeg klekket en pikachu på 650 i et to km egg i dag!


#76

Bluen sa for siden:

Fant en Pikachu på gata i dag, rett bortenfor skolen! I skarve 37, riktignok.

@Luftslottet: synes nesten det har vært omvendt - har funnet karper på de usannsynligste steder de siste dagene, men ingen akkurat i dag. Derimot har jeg evolvet eggene og fått vår første Pokémon over 2000.


#77

Mei sa for siden:

Det eneste som et verre en Evee i 10k egg er Jynx.

Jeg finner klart flere av de jeg har som buddy.


#78

Elise sa for siden:

Jeg og ungene finner stort sett akkurat de samme, grunnene til at de får de morsomme som ikke jeg får, er at jeg kjører bil eller er på FB, fp eller sånne ting og ikke rekker å starte appen før det er for sent.


#79

Bluen sa for siden:

Nå har 8-åringen fått være med en kamerat til Aker Brygge med min telefon. Jeg har snoket på Pokemon Go på iPaden, og ser at han må ha hatt tidenes tur. Rett før han dro, fikk vi Onyks i egg - og nå har han evolvet Magikarp og fått Gyarados, og i tillegg fanget Snorlax og Lapras, som han har drømt om.



#81

Bluen sa for siden:

Jepp, samme turen! Det var visst noen andre barn der som hadde en radar som virket, så de fikk nok noen tips. (Selvfølgelig var nå gutten bittelitt skuffa likevel, da kompisene hadde fått Lapras og Snorlax med nesten dobbelt så høy CP som oss.)


#82

Bluen sa for siden:

Evolvingsfest i morges, etter at mor jogga 9 km med Pokemon Go i går kveld. :knegg: Vi fikk Polywrath, Nidoking, Kabutops og Wigglytuff på sengekanten. Nå står Geodude for tur til å utvikles, og i løpet av dagen også Bulbasaur. Vi har også fått en Exeggutor over 2000 og evolvet en Gengar, pluss fått Electabuzz og Oniks i egg i helga. Det kommer seg!

Jeg ser at man får 1 candy per kilometer på Pikachu, så det blir nok vår neste buddy.

Si gjerne fra om noen hører om kart som har begynt å virke!


#83

Candy Darling sa for siden:

Jeg sitter og venter på neste level for å utvikle ny Eevee og Geodude. Og går med Dragonair for å nærme meg Dragnonite. :hyper:

Så nå tar jeg hver eneste pidgey jeg ser. :knegg: XP og stardust ftw!


#84

Serafin sa for siden:

Jeg kom i level 30 før vi dro fra flyplassen i Alicante. Nå skal jeg ha 500 000 poeng for å gå opp i neste level. knegg

Finn tangela i egg, endelig. Og fant en Grimer i Spania.

Jeg mangler siste evolving av Bulbasor, Charmander og Squirtle, og dagonite. Farfetched (nr 83) mangler jeg - men den er bare i Asia. Nr 89 er Muk, den mangler jeg.
Og nr 115, det er Kangaschan, den er vel bare i USA.
128 er Taurus, den er vel bare i ett eller annet sted - var det Afrika?
132 er vel Ditto, den har vel ingen sett snurten av enda.
144,145,146 er vel de legendariske fuglene, de er vel heller ikke bekreftet.

Da er det faktisk bare siste utvikling av Bulbasor, Charmander og Squirtle, siste av Dratini og utvikling av Grimer jeg mangler, så har jeg alle som jeg kan få, uten å reise verden rundt. :knegg:


#85

Bluen sa for siden:

Har akkurat gjennomgått Pokedexen, jeg også, Serafin. :knegg: Vi mangler en del evolvinger som jeg tror det sitter langt inne at vi skal få. Jeg trenger f.eks. "bare" å gå 126 km for å utvikle Diglett, 261 km for å utvikle Kadabra (her klarte jeg å svi av 50 candies ved en tabbe), 297 km for å utvikle Machoke og 258 km for å utvikle Wartortle.

Etter at jeg har fått det til å funke å kombinere Endomondo og Pokemon Go, blir det en del km på meg, da. :sparke: Jeg løper 30 km i uka, småsykler vel sikkert 40 km i Pokémonfart og går kanskje 20 km.


#86

Maverick sa for siden:

Den ble borte igjen!

:hylgrine:


#87

Timar sa for siden:

:trøste:

Jeg har fått pichachu i flere 5-kilometers egg. Ut på tur? :)

Forresten, jeg bikka level 24 i går, ENDELIG, og plutselig kom det et 10 kilometers egg igjen. Jeg tror ikke jeg har fått det siden level 17 omtrent. Håper virkelig dette er starten på en stort 10-km egg trend!


#88

Bluen sa for siden:

De kommer bare i 2-kilometersegg, tror jeg. Oversikt her.


#89

Maverick sa for siden:

Jeg ligger på sofaen med feber og trodde karma skulle trøste med meg Pikachu. Men neida. :mumle:


#90

Bluen sa for siden:

:dakars:

Ja, tror vi hadde det samme oppholdet i 10-kilometersegg - og de kom tilbake i nivå 24 og er her fortsatt i nivå 25. :jupp:


#91

GydaG sa for siden:

Taurus er i USA/nord Amerika, kangashan er i Australia og farfetched Asia.
De mangler selvsagt jeg også, sammen med ditto og fuglene.
Det er bare tre til jeg må ha utenom de nå; Hitmonlee, chansey og venosaur. Mangler 26 candy på den siste, men finner jo aldri bulbasaur så det er bare å ta beina fatt.
Vi har visst pikachu utenfor hos oss på tre forskjellige spawnpunkt nå, og hvis vi følger litt med får vi tatt en om dagen omtrent. Har allerede evolvet 3 raichu, og har nok candy til enda en, for jeg får ofte pikachu i 2-km eggene mine.


#92

Timar sa for siden:

:happydance::happydance::happydance:

Livet er morsommere med 10-kilometers egg! :nemlig:


#93

Inagh sa for siden:

Taurus bor i Nord Amerika ja. Mannen var i Atlanta på konferanse for en stund siden, og da fanget han med seg Taurus hjem både til Guttungen og meg. (Så nå har i det minste pokekarakteren min vært i USA, om ikke jeg har det. :knegg: )


#94

Pingis sa for siden:

Jeg henger langt etter dere! Bare level 21 på oss, men jeg og tiåringen jobber med saken. Jeg bruker uventet mye tid på å tenke på pokemons ... :sparke:


#95

Mei sa for siden:

Evolvet til Venosaur i dag. Jeg mangler kun Chansey av de norske. Storebror triumferer vilt, for den har han. :snurt:

Har egentlig ikke noen tro på at den dukker opp heller, verken i egg eller ellers.


#96

Malama sa for siden:

Jeg mangler mange. Level 21 her også, og går ikke fort fremover heller. Bor liksom for langt unna mange stop, så jeg går stadig tom for baller. Må ta bilen fatt og reise til steder med stop for å fylle opp.


#97

Timar sa for siden:

Chansey snublet jeg over helt tilfeldig på Holmen/Hovseter'ish. (Jada, jeg gikk meg bort :sparke:)

Jeg har 108 på pokedex'en, og mangler alle de kule som Snorlax og Lapras og sånn. Samler alle pidgeys og weedles jeg møter for å ha litt å evolve.


#98

carmenzita sa for siden:

Level 25 og jeg savner et kart. Jaktinstinktet forsvant litt når karta forsvant. Nå kjører vi rundt å tar gymmer. Pokeballer har jeg nok av men "mat" til de halvdøde pokemonsa er det lite av.


#99

Luftslottet sa for siden:

Jeg klarte å evolve Magicarp ved et uhell i dag. :dåne:

Hadde endelig greid å bikke 400, og skulle bare gi den litt stardust, også trykka jeg på feil knapp. Tipper det er noen unger som blir litt skuffa over at jeg snøt dem for den opplevelsen, stakkars.

Det går fryktelig tregt med nye her også. Er oppe i 106 etter dagens inkurie.


#100

Mei sa for siden:

Syns gymmer gir lite uttelling i form av XP at jeg ikke helt har funnet motivasjonen til kamper.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.