Nå skal jeg endelig somle meg til å kjøpe meg kjøkkenmaskin, og har skjønt at kraftig motor er lurt, men lurer på om det er verdt å betale 2000 ekstra for å få 1500 watt? Eller holder det med 1200 watt? Kommer vel til å bake litt brød og boller og sånt, men vi er bare 4 personer så vi er jo ingen storhusholdning. Ikke er vi matlagingsentusiaster heller (men vi blir kanskje det med ordentlig kjøkkenmaskin- det er lov å håpe:D), så jeg er litt usikker på hva vi kommer til å bruke den til utover baking. Hva bruker dere andre kjøkkenmaskina til?
Vår forrige Kenwood kortsluttet i alle fall fordi deig til fire brød ble for tungt for den. Aner ikke hvor mange watt den hadde, men det var en stor og dyr koloss, så mannen oppgraderte til en enda dyrere. (Dette har jeg ikke peiling på, altså, men nå fikk jeg i alle fall fram at den KAN kortslutte. :knegg: )
Jeg har også 1500, og den tar glatt 3,5 kg deig. Veldig fornøyd med vår. (Og nå er mannen det også, etter at han lærte at han må ha væsken i før melet når han baker brød.)
Takk for svar. Mange med god erfaring med 1500 watt altså. Bør vel gå for den læll da kanskje, det er den venninnene mine anbefaler også. Men det sitter langt inne å bruke 5000+ for en kjøkkendings altså:(
Vi har Kenwood 1500 watt vi også og super fornøyd. I tillegg til at høy watt klarer større og tyngre deiger så bråker de mindre, merkbart mindre. Både min mor og venninner som har Kenwood med lavere watt bemerker hvor mye mindre vår bråker. Gå for 1500 watt.