Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilken avis for å holde seg oppdatert?

#1

frukt sa for siden:

Har ikke fulgt så veldig med på nyheter de siste årene, men det føler jeg litt behov for nå. Jeg vet ikke hvilken avis eller annen mediekanal jeg skal følge med på?
Forslag?


#2

Blondie sa for siden:

Tenker du nasjonalt, globalt eller lokalt?

Jeg har en fyllkesavis i papir og leser Aftenposten på nett (digitalt abonnement). Ellers hører jeg på nyheter på radio hver time hvis jeg er hjemme. For meg er det viktigste å få fra flere kanaler, egentlig, litt desillusjonert etter et arbeidsliv i mediebransjen. :knegg:


#3

-ea- sa for siden:

Spre det på flere? Jeg følger med på NRK - hovedsiden og den for mitt fylke, pluss radio før og etter jobb. Samt Aftenposten og lokalavisa her jeg bor, dvs disse har jeg nettabonnement på akkurat nå ihvertfall. Følger alle disse på facebook også.

Hender jeg sveiper innom Dagens Næringsliv og VG, samt lokalaviser fra distriktet rundt her.


#4

frukt sa for siden:

Litt av alt hadde jo vært ideelt, men nasjonalt er nok viktigst tenker jeg. Har ikke så mye tid til overs, og har tilgang på lokalavis. Lurer på om jeg skulle abonnert (digitalt) kanskje.


#5

nokon sa for siden:

P2s nyhetsmorgen (funker fint med ørepropper på veg til og frå toget for eksempel) og Aftenposten kombinert med sporadisk lesing av nettaviser i tillegg funker fint for meg.


#6

-ea- sa for siden:

Jeg har helt slutta å lese papiraviser. Og det kommer fra ei som faktisk har jobba i en avis eller to. Men sånn er det blitt.


#7

Blondie sa for siden:

Digitalt abonnement på Aftenposten er veldig bra, synes jeg. Jeg klarer ikke å ta VG og Dagbladet seriøst, Dagsavisen er jeg innom på nettsiden av og til. Som -ea- følger jeg også mange nyhetsmedier på Facebook, blant annet NRK Nyheter, mitt lokale NRK-kontor og lokalavisene.

Jeg tror det viktigste er at du finner en publikasjon som du liker å lese, egentlig.


#8

Blondie sa for siden:

Jeg koser meg fremdeles med papiravisa, men bruker digitale utgaver som supplement. Da har jeg kommet langt, faktisk. :knegg:


#9

Palmen sa for siden:

Jeg har digitalt abbonnement på Aftenposten og har mye glede av det.


#10

frukt sa for siden:

Har tenkt litt på Aftenposten faktisk. Har hatt glede av å lese den før, og den virker mer seriøs enn VG og DB syns jeg.
Kan jo følge med litt på hva som skjer i verden via BBC for eksempel.


#11

Syrinx sa for siden:

NRK og Aftenposten, ja.


#12

My sa for siden:

På nett leser jeg stort sett bare nyheter på NRK, for nasjonale nyheter. Tilgang til alt, og fri for reklame.

Av papiraviser leser jeg Morgenbladet og Klassekampen. I tillegg til lokalavisa (Adresseavisen).


#13

Niobe sa for siden:

Vi har Aftenbladet digitalt, og så leser jeg mye nyheter på Nrk.no. Det fungerer om man vil ha nyhetene i litt mindre tabloid fremstilling.


#14

Ru sa for siden:

Jeg er for det meste på nrk.no, og så har vi familieabb. på Bergens Tidende (digital). Dvs. min farmor har papiravisen, og så har jeg og fattern den elektronisk.


#15

ingling sa for siden:

NRK.no, litt NRK radio på øret innimellom og innimellom Dagsavisen her. Har ikke noen abonnementer. Og så leser jeg lokalavisen her jeg bor og Bergens Tidende på nett sporadisk, det som er gratis. Men jeg leser veldig mye mindre avis totalt enn før, dessverre.


#16

Fluke sa for siden:

Jeg leser nrk.no og Aftenbladet.


#17

Fersken sa for siden:

Aftenbladet er en grei blanding av lokalt og nasjonalt (og deler mye av de samme sakene/spaltene som Afenposten). Supplerer du med NRK nyheter og lokalnytt så er du bra dekket. Surf innom Dagbladet og VG så får du en overflatisk oppsummering av dagens nyheter.


#18

Timar sa for siden:

Vi har Aftenposten både på papir og digitalt, og den dekker mitt behov for papiravis bra. I tillegg surfer jeg innom nrk, vg og db daglig. Jeg har innimellom DB+-abonnement, altså Dagbladet sitt digitale abonnement, men der er det mest lengre artikler, og ikke så mye nyhetssaker, så det blir i tillegg til og ikke i stedet for Aftenposten.

I tillegg følger jeg lokalavisa hjemmefra samt lokalavisa her på Facebook, slik at jeg ihvertfall innimellom husker på å lese dem.


#19

Niobe sa for siden:

Hvis du skal bo her i området ville jeg valgt Aftenbladet i stedet for Aftenposten. De er jo veldig like, begge hører til Schibstedkonsernet, men i Aftenbladet vil jo det lokale stoffet være mer aktuelt.


#20

venla sa for siden:

Jeg holder meg til NRK, Aftenposten og regionavisa. Har sistnevnte som e-avis men tenker å droppe det siden vi har papiravisa på jobb.

Har også tilgang på plenty e-aviser gjennom appen PressDisplay, som jeg kan bruke gratis etter å ha besøkt biblioteket. Ser de har samme tilbud på Sølvberget, og sikkert også flere av de andre bibliotekene i Rogaland, stavanger-kulturhus.no/STAVANGER-BIBLIOTEK/Les-5100-aviser-og-tidsskrifter-gratis


#21

Mjau sa for siden:

Nrk.no her. Og adressa.no. Resten leser jeg på jobb om det er aktuelt. Lokalavis og adressa.


#22

frukt sa for siden:

Da har jeg fått meg abonnement på både Aftenposten og Stavanger aftenblad. Koster jo bare 1 kr første måneden så det skader jo ikke å prøve.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.