Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Har du sett Black Mirror?

#1

Albertine sa for siden:

Ser at den blir anbefalt flere steder og vi har sett første episode uten å bli helt frelst. Har du sett den? Hva synes du?


#2

Effie sa for siden:

Ja! Er fantastisk!!

Black Mirror er noko av det beste eg har sett, men det kan være litt sært. Alle episodar er seriøst merkelige, tankevekkande, spennande, latterlige og geniale. Absolutt noko å sjå.


#3

Millen sa for siden:

Hva er handlingen og sjanger?


#4

Albertine sa for siden:

Jeg leste nettopp at det er litt X-files-aktig, og da blir jeg litt redd. Jeg er egentlig en stor pyse, nemlig. Men jeg digger jo alt av alternative tidsliner, tidsreise, Star Trek og sånne ting. Den siste serien vi så sammen var Orphan Black, med massevis av kloner og sånt. :)


#5

Strå sa for siden:

X-filesaktig altså? Da må jeg prøvese den. Hvor får man se den i Norge?


#6

Albertine sa for siden:

Netflix. Heldigvis.


#7

rine sa for siden:

Jeg har sett første til fjerde episode i den siste sesongen. (Tror i alle fall det er den siste,. husker ikke helt.) Har likt noen av episodene, mens andre har vært litt kjedelige. Sært gjør meg ingenting, men det er ikke alle historiene som fenger like godt, synes jeg.


#8

Effie sa for siden:

Den er på Netflix.

Nokre episodar kan kanskje vere litt xfiles, men ingen episodar heng egentlig sammen og alle er frittståande, så om du ikkje likar ein kan du framleis like ein annan, men du må nok like sjangeren.

Utan å hugse alle episodane, så kan eg i alle fall hugse at det er nokre surrealistiske greier, nokre framtids-sci-fi aktig, og i det store og heile ein god del menneskelig psyke, kor langt det er mulig å gå, kva som kan opplevast som "normalt" berre ting blir normalisert nok utan at nokon protesterar. Den er mest skummel med tanke på akkurat dette, tykkjer eg.

Og så er den både trist, og fin, vakker og pinlig. Heilt vidunderlig ekkel og nydelig. Og veldig spesiell.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.