Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Haster! Mer mel hvis jeg tar mindre sukker i oppskriften?

#1

IzziCreo sa for siden:

Jeg har en super brownies oppskrift, men den er i overkant søt. Skal jeg ta mer mel i den hvis jeg tar mindre sukker?


#2

Ruslebiffen sa for siden:

Nei, det trenger du ikke. Jeg tar ofte i mindre sukker enn i oppskriftene, går veldig fint! :)


#3

IzziCreo sa for siden:

Tusen takk, Rusle :blomster:



#5

IzziCreo sa for siden:

Supert! 12 dl sukker i en langpanne er liksom litt vel i overkant :gal:


#6

Benzo sa for siden:

Tar gjerne oppskriften!


#7

Schnuppa sa for siden:

12 dl sukker høres virkelig ut som at er i overkant for en langpanne! :eek:
Jeg ville også ha redusert den mengden ganske kraftig uten å øke noe annet.


#8

GinaK sa for siden:

Herlighet! :eek:
Jeg lagde sjokoladekake i ovnens langpanne i går til dugnadskake og halverte sukkeret i den til 250g. De bak disken som spiste av den sa at den var deilig så detvsr ikke noe manko på sukker i den iallefall.☺


#9

Niobe sa for siden:

12 dl er jo galskap. Jeg halverer ofte sukkermengden i kaker, og det går helt fint. Men vær obs på at om du tar vekk for mye sukker i en brownie-oppskrift så blir den mer lik vanlig kake i konsistensen. Men du har mye å gå på. :knegg:


#10

IzziCreo sa for siden:

Godt det ikke bare er oss som synes dette var oppskrift på sukkerkoma :knegg: Men til kakens forsvar så har jeg ganget den opp en halv gang for å få den litt høyere. Så 9 dl mel, 9 egg. Gikk ned til 10 dl så får vi se hvordan det blir. Får ta det gradvis. Godt poeng at den blir mer sjokoladekake med for lite sukker, Niobe, og det er ikke et ønske.

Jeg var en smule stresset og satt ovnen på 210 grader :dåne: Så er spent på om den er seig nok og ikke blitt tørr...

Jaja, bursdagsgjengen får avgjøre :nemlig:

Skal skrive ned oppskriften senere :jupp:


#11

Niobe sa for siden:

Altså, når jeg har halvert sukkermengden i brownies, så blir konsistensen mer "vanlig kake".


#12

Myria sa for siden:

12 dl høres litt i overkant ut ja. :dåne: I min brownies-oppskrift (stor langpanne) er det 8 dl. Det høres fryktelig mye ut det også, men er helt perfekt. :jupp: Ellers enig med Niobe i at i akkurat brownies er det viktig at det er ganske mye sukker, ellers blir det "bare" sjokoladekake.
Og det går nok bra med 210 grader. Det hender man har klåfingrede ettåringer som bare skrur på alt som kan skrus på, men kakene blir gode likevel, har jeg hørt. :knegg:


#13

Strå sa for siden:

Aha, så det er derfor.Takk for tips.


#14

Lavender sa for siden:

Hvordan gikk det, og kan du dele oppskrift?
Jeg har også oppskrift med 8 egg og 1 kg sukker, den er forsåvidt god, men unødvendig søt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.