Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ulvang RAV genser - noen som har?

#1

apan sa for siden:

Vurderer ønske meg denne til jul. Noen som har? Jeg har ikke fått prøvd den ennå. Hvordan er størrelsen, og er den veldig sekkete? Jeg ser den er unisex.


#2

Elise sa for siden:

Jeg og mannen kjøpte samtidig, i ulike farger og størrelser. Vi byttet, uten at det gjorde noe. Jeg husker ikke om det var S og M eller M og L, men uansett om jeg har riktig eller for stor størrelse, synes jeg den er kjempefin på. Grunnen til at vi byttet var at jeg ikke likte fargen inni kragen på den jeg hadde kjøpt, i kombinasjon med ansiktet mitt. Kjøpte uten å prøve.


#3

Input sa for siden:

Jeg elsker min! Den er så utrolig deilig. Ikke sekkete i det hele tatt om du ikke kjøper den alt for stor da.


#4

apan sa for siden:

Nei, det var det. Jeg burde prøve den selvsagt. Men spørsmålet er om jeg skal ha L eller M.


#5

Pingis sa for siden:

Jeg har fire stykker. :sparke: Jeg har dem i small, da har jeg god plass til en ullgenser under også. :frossenpinn: Bruker small/medium i andre klær. Jeg synes ikke de er sekkete.


#6

Observatøren sa for siden:

Jeg synes den er stor i størrelsen, kjøpte M uprøvd (var på tilbud). Veldig deilig genser.


#7

apan sa for siden:

M passer deg? Du er jo høyere enn meg, men litt tynnere tror jeg.


#8

Input sa for siden:

Unisexklær pleier jeg å tenke på som mannestørrelse. Jeg har XL og har også god plass til annet under.


#9

Observatøren sa for siden:

Jeg tror vi er ganske så like i størrelse. :nemlig:

Men prøv. Den kan bli litt tett i halsen (men det liker jeg, det er en tjukk, men lett genser).


#10

apan sa for siden:

Jeg må prøve den ja.


#11

Nera sa for siden:

Jeg synes den virker så kløete, men jeg er pysete som et barn på den fronten. Jeg er dog på utkikk etter noe som likner, i en kvalitet som ikke klør.


#12

Carrera sa for siden:

Verdens beste ullgenser!!

Jeg bruker s og m i gensere. Denne har jeg i xs, og den sitter som et skudd!

Nå er dette en genser som datteren min fikk til jul i fjor. Hun fikk to, og begge måtte byttes. Denne pga fargen, den andre pga størrelsen. På grunn av diverse omstendigheter med byttemuligheter så ble det så jeg kjøpte denne av henne. Jeg ville nok normalt ha tatt den i s, men da de ikke hadde det inne, og heller ikke ventet inn flere innen byttefristen, så beholdt jeg den. Jeg får fint andre klær under den, for den er tøyelig.


#13

Elise sa for siden:

Jeg synes nok den klør bittelitt, så jeg bruker høyhalset ulltrøye inni.


#14

Input sa for siden:

Jeg synes ikke den klør, og poden har også, og han er ekstrem når det gjelder å føle at ting klør, men ikke denne.


#15

Isbjørn sa for siden:

Jeg og barna synes den klør og har heller Lanulva sin genser som ser likens ut. Det stikker som bare rakker når jeg holder Ulvang mot halsen, mens Lanulva bare er myk og deilig. Her er vi sikkert veldig forskjellig og det kan være lurt å kjenne genseren mot halsen før du kjøper.


#16

venla sa for siden:

Jeg kjøpte min på Obs i fjor når de hadde medlemstilbud. Skjønner ikke hvordan jeg har klart meg uten den før. Har den i M og bruker vanligvis 42 i overdeler, og siden den er ribbestrikket blir den aldri trang noe sted. Liker at den er lang.


#17

Carrera sa for siden:

Jeg er veldig var når det gjelder ull, men denne klør overhodet ikke til meg! Går alltid med noe under uansett.


#18

Vianne Rocher sa for siden:

Jeg vil reklamere for Lanullva her også! Litt fordi det produseres i den delen av Norge jeg har vokst opp, men mest fordi det virkelig er gode produkter. Barna mine har henholdsvis ulldress, jakke og ullundertøy fra dem og jeg har akkurat kjøpt en Merinotrøye fra dem. Du får dem i to tykkelser og de er lettere og laget av finere ull enn Ulvanggenseren.



#20

Blondie sa for siden:

Jeg er veldig glad i min! Den er ganske stor i størrelsen, storesøster har en i M som hun drukner i og hun er 174 cm høy og vanligvis en M. Jeg liker at min er litt stor, jeg bruker sjelden jakke over.


#21

Sissel sa for siden:

Signerer denne. Herlig genser!


#22

Lyppa sa for siden:

Jeg er 1,75 og bruker 42 i overdeler. Rav har jeg i både M og L, og passer begge to.


#23

Retz sa for siden:

Jeg har, men bruker den ikke fordi den er for tykk. Kunne godt vært mykere også. Nå skal datter overta, hun har bare tre fra før og elsker dem. :D


#24

Kaija sa for siden:

Guttungen min fikk en slik forrige jul. Han var så fornøyd med denne at jeg har kjøpt inn to til. -Greit når de er på halv pris. Han bruker S-M i gensere til vanlig, og M passer ham bra i Ulvanggenseren. Da har han litt plass, men det ser ikke veldig posete ut.


#25

My sa for siden:

Lanullva og Rav har ikke lik fasong. Jeg har Lanullva og mannen har Rav. Lanullva er mye smalere og mer ettersittende, Rav har en annen fasong, sitter litt løsere, med litt strammere vrangbord nede. Jeg kjenner ingen forskjell i mykhet, eller hvor mye de klør, men jeg er heller ikke særlig sensitiv for kløing fra ull, jeg bruker gjerne ull rett på huden. Jeg elsker min Lanullva-genser, men kunne godt tenkt meg en Rav også.

De to niåringene pakket forresten opp hver sin Ulvang Rav-genser i bursdagsgave fra onkelen sin i går. De ble begge overlykkelige og elsket dem, og begge hadde de på seg da de hadde utebursdagsfeiring med klassen i marka senere på dagen. De var utrolig fine og gode i fasongen til dem. Til barn vil jeg si de er ganske normale i størrelsen. Den lille niåringen fikk str 134 og den store niåringen fikk str 146. Noenlunde tilsvarende de størrelsene de bruker til vanlig, og da var de gode og store, men ikke for store. Jeg vet ikke så mye om hvordan de er i størrelsen til voksne. Jeg har ikke prøvd den selv.

Jeg skulle ønske de hadde litt flere fargevalg til barn også. Rosa og blå er liksom ikke særlig fantasifullt ... Siden jenta her nekter å gå med rosa fikk begge blå, men det hadde jo vært praktisk om de kunne ha hver sin farge. De synes ikke det er superkult å gå likt kledd heller, selv om jeg ikke tror det gjør noe i dette tilfellet.


#26

Input sa for siden:

Jeg er enig i det med fargene, Lille*My, spesielt siden de har så mange (tildels kule) fargekombinasjoner til voksne. Men vi kjøpte en mørkegrå i str. 8 år på Speider-sport, så det finnes jo.


#27

My sa for siden:

Ja, den grå er fjorårets, og du må lete lenge før du finner en. På Obs, der onkelen kjøpte (jeg var med) hadde de én grå igjen, og den var ikke i riktig størrelse til noen av dem. Så til årets barnemodeller har de visst vært vill og gal, og valgt fargene blå og rosa. :rolleyes: Jentungen hadde dånt av lykke om hun fikk en som var grå med grønn inni halskragen, som den ene varianten i voksenstørrelse. Men de likte de blå godt da, heldigvis.

#28

Input sa for siden:

Åja, vi kjøpte i fjor. Men da fant vi også bare blå og rosa i barnestørrelser, lette ganske lenge, fordi poden ikke likte blåfargen. Han har en annen som er så godt som helt lik, fra et annet merke, men jeg husker ikke hvilket. Tror det må være Bergans eller Skogstad?


#29

Lyppa sa for siden:

Fant denne gamle tråden her. Jeg er fortsatt like fornøyd med Ulvang Rav, men denne gangen lurer jeg på om noen her kan være så snill å hjelpe meg med målene i str XL? Jeg strikker nemlig en genser i gave til en som jeg vet har xl i Rav-genseren sin.
Jeg skulle gjerne hatt lengden på genserermene fra armhulen og ned til kanten, samt lengden fra armhulen og ned til kanten på selve genseren.
Håper noen kan hjelpe meg:blomst:


#30

Frøy sa for siden:

Om ingen har å måle på så ligger det en størrelseguide til Ulvang her:
sport1.no/storrelseguide/ulvang/


#31

Lyppa sa for siden:

Tusen takk, Frøy :) Får prøve å se om den kan hjelpe meg hvis ingen kan ta målene :)


#32

Input sa for siden:

Jeg kan sjekke om vi har en i xl, men da må du minne meg på det om jeg glemmer det og fortelle meg hva som skal måles.


#33

Lyppa sa for siden:

Tusen hjertelig:jupp:!!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.