Poden har bursdag i dag, og sende nylig melding om at han vil ha bløtkake med jordbær. :eek: Og det sier han NÅ! Hjelp, jeg er helt uforberedt.
Hvordan lager jeg en enklest mulig bløtkake? Og hvordan skal jeg dynke den så den rekker å bli litt soggy? Den skal jo spises i kveld, og jeg er neppe hjemme før klokken fem.
Kjøp ferdigbunn, bløtes med melk, fyll med friske jordbær og rørte jordbær (eventuelt banan også) bland pisket krem med vaniljekrem i mellom lagene,dekk kaken med krem og pynt med friske bær. Veldig kjapt å lage!
Jøss. Godt de hadde på Meny da. Bløtkake er jo veldig enkelt å lage, og folk liker det jo enkelt. Og faktisk så er det mindre usunt enn mange andre kaker. Ikke så mektig heller. Og nå som man kan få friske bær året rundt, så er det jo veldig greit.
Jeg synes forresten det kan være veldig godt å ha litt bringebærsyltetøy i kremen som man legger mellom kakelagene, i stedet for bare krem. Gjerne bananskiver også. :)
Jeg laget den superenkel. Mye dynking med melk, og så fikk den stå et par timer før jeg la et lag jordbærsyltetøy nederst, og så la jeg krem og delte jordbær mellom lagene. Pyntet med jordbær. Jeg kjøpte vaniljekrem for å blande i kremen, men er usikker på om bursdagsbarnet liker, så jeg droppet det. Skal spises når han kommer hjem fra trening. Bløtkake til kveldsmat blir vel bra. :jupp:
Ja, jeg tenkte å fylle med en gang i tillegg til å dynke, men så måtte jeg lage middag også. Tror jeg gikk litt overboard med dynkinga i frykt for å få tørr kake, for det er jo bare kjiper'n.