Jeg bruker FP som oppskriftsbibliotek. I dag testet jeg ut en oppskrift i et av disse heftene man kan få på kiwi. Den var såpass god at jeg deler den med dere, og så kan jeg finne tilbake til den selv også.
Passe mengde kylling
1 løk
3 hvitløksfedd
200 g cherrytomat (annen tomat funker sikkert også)
1 rød paprika
100 g Chorizo
1 ss paprikapulver
1 ts sambal oelek
300 g pillede reker
Finhakk løk og hvitløk. Del tomatene og skjær paprika i små biter.
Brun kyllingen i litt olje i en stor kasserolle/gryte. Tilsett Chorizo og fres litt. Tilsett løk, hvitløk, tomat, paprika, paprikapulver og sambal oelek. Gi gryta et oppkok under lokk. Fjern lokket og la det putre i 20 minutter.
Kok opp ris.
Avslutt med å vende inn rekene og smak eventuelt til med salt og pepper.
Blir god smak av Chorizo i supper og gryter synes jeg. Lager en litt tynn tomatsuppe med kylling, Chorizo og ganske mye paprika, altså grønnsaken. De ligger med kun kort tid så de ikke blir myke.