Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ditt beste burger-tilbehør?

#1

Tallulah sa for siden:

Skal servere burgere i helga, og lurer på om jeg skal komme meg litt ut av det vante tilbehøret. Har dere noen forslag? Side dishes er også interessant. Ikke søtpotetfries. :knegg:


#2

Benzo sa for siden:

Karamellisert løk og muggost. :nam:


#3

løve70 sa for siden:

Karamellisert løk, chipotlemayo


#4

Palmen sa for siden:

Hvorfor ikke søtpotetfries, det er jo så godt!

Jeg liker karamellisert løk og sopp, og smeltet cheddar på.


#5

Tallulah sa for siden:

Nei, det er jo så vondt!


#6

Dixie Diner sa for siden:

Søtpotetfries er jo bortimot det beste som finnes i hele verden.

Til burgere pleier vi å ha en eller annen smakssatt mayo eller remulade, Sriracha eller Srirachamayo, tomatskiver, stekt løk eller løkmarmelade, salat, ananasringer.



#8

Fløyel sa for siden:

Hjemmelaget coleslaw.

Søtpotetfries er ikke godt.


#9

Pøblis sa for siden:

Cole slaw. :nam:


#10

Tallulah sa for siden:

Endelig en søster i smak!

Jeg vurderer tomat og agurk i skiver, syltet rødløk, ruccolasalat med balsamico og pinjekjerner, diverse oster, chilimajo, kanskje ovnsbakte potetbåter også southern caviar og tortillachips on the side.

Jeg har ikke greid å lage en skikkelig god coleslaw, den blir enten for feit, for søt eller for sur. :grubler:


#11

Veslemøya sa for siden:

Råstekte poteter med godt krydder.


#12

Bokormen sa for siden:

Løkringer, potetbåter, hvitløksmajones og salat. :nam:


#13

Myria sa for siden:

Løkringer, chiliaïoli og hva med disse? Og søtpotetfries er ikke godt nei. :nemlig:


#14

Tallulah sa for siden:

Wow, så kule Myria! :hyper:


#15

Myria sa for siden:

Bare pass på at du har hatt oppi alle ingrediensene, det kan bli katastrofe om man glemmer potetmel, har jeg hørt. :p


#16

Storm sa for siden:

Cheddar. Bacon. Coleslaw. Løk.

Sulten. :sukk:


#17

Madicken sa for siden:

Bland litt tacosaus inn i burgerdeigen - nam! Og hjemmelaget sprøstekt løk. Salaten/kålen er alltid best med ørlite steking på forhånd (full fart, sterk varme). Alt toppes med en god hjemmelaget (hvitløks)dressing. Burger er så veldig, veldig godt!


#18

Madicken sa for siden:

Nei da. Det går helt fint, om man har i et egg og tre. :)


#19

Myria sa for siden:

Det gikk ikke fint her. Jeg glemte potetmel og hele røren bare løste seg opp i oljen. De stusselige småbitene smakte kjempegodt da så vi prøvde igjen, med potetmel, og da ble det bra. :jupp:


#20

Syrinx sa for siden:

Jeg synes mye er gjort hvis man har godt burgerbrød.


#21

Niobe sa for siden:

Rødløksmarmelade. :jupp: Det er egentlig godt til "alt".


#22

Tallulah sa for siden:

Ja, men litt usikker på om jeg rekker å bake. Om jeg får tid så skal jeg gjøre det.


#23

Guttemammis sa for siden:

Enig, søtpotet fries eller stappe er ikke godt! :grøsser:
Jeg liker godt brød (Meny har noen gode, litt blanke/glasserte eller de laget på surdeig) sprøstekt bacon, cheddar, rødløk, sylteagurk.



#25

veobra sa for siden:

Det er kanskje ikke det aller beste, men jeg liker godt noen sprø salatblader i burgeren.


#26

Pamina sa for siden:

REMA 1000 har chipotle bacon for tiden, det er skikkelig godt, de har også en hanskerommet chilisaus som røsker godt og er helt super på burger med ost og bacon, salat og aioli.


#27

Pelle sa for siden:

En god guacamole.


#28

Tallulah sa for siden:

Ja, guac må vi ha. :nam:

Chipotlebacon høres fantastisk ut! En hanskerommet chilisaus derimot ... :humre:


#29

Strå sa for siden:

Jeg pleier å servere hjemmelaget remulade og ovnsstekte potetbåter. Brødet kaster jeg til fuglene. Tynne rødløkskiver er også godt syns jeg, og litt tomatløkchilisalsa av typen "filler'n nå har jeg glemt å kjøpe så jeg lager noe av det jeg har" smaker forbausende godt hver gang. :D


#30

Pamina sa for siden:

Habanero chilisaus :himle: Autokorrekt på liten skjerm skal man holde seg langt unna altså. :knegg:


#31

Acsa sa for siden:

Jeg er heller ikke glad i søtpotetfries, jeg foretrekker søtpotetmos hvis jeg skal lage en side dish med søtpotet. Men, jeg lager en coleslaw som jeg er veldig glad i, kanskje verdt et forsøk?

Hjemmelaget majones laget på eggeplomme, maisolje, salt og eplecidereddik, og blandet med presset hvitløk og srirachasaus (helst den med gul kork, ingefær). Denne blandes 2/3 med creme fraiche.

Jeg bruker finsnittet kål, rødløk og grovriver et grønt, syrlig eple.


#32

Pøblis sa for siden:

:nam:


#33

Dixie Diner sa for siden:

Jeg liker å spice opp ketchupen og sennepen til burgere og pølser. Har ketchup i en skål og sennep i en annen. I ketchupen blander jeg inn feks. chipotlepulver, litt lønnesirup (evt honning for de som bruker det), et fedd presset hvitløk eller hvitløkspulver, løkpulver og litt pepper. Gjør det samme med sennepen (veldig viktig med søtstoffet her, jeg bruker lønnesirup) men sløyfer chipotle i den.

Lager også ofte (eggefri) majones i forskjellige varianter. (Eller, det blir ikke så ofte nå som jeg ikke spiser fett lenger). Disse er sabla gode, spesielt den med løk og "ost":

www.menhvaspiserduegentlig.com/2013/03/hjemmelaget-vegansk-majones-i-fire.html


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.