Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva slags bidrag til buffet?

#1

Myria sa for siden:

Vi skal bidra med en (middags)rett til en buffet i anledning klubbens jubileum og jeg er helt tom for idéer. Noen forslag til noe som er relativt enkelt å lage og som tåler å stå i romtemperatur noen timer?


#2

Tallulah sa for siden:

En kylling- og spinatpai?


#3

sindrome sa for siden:

Kan du lage eggesalat og ta med oppskjært brød, eller må det være middag-middag?


#4

GinaK sa for siden:

En pastasalat med pesto og kylling?
Karbonader og løk?


#5

My sa for siden:

Hel, ovnsbakt laks bruker å bli bra. Salt begge sider og inni, fyll buken (heter det buk på en fisk?) Med urter, krydder, sitronskiver og noen klatter med smør, pakk inn i folie og bak i ovnen. Ta av folien på oversiden, fjern skinnet og pynt med sitron- og agurkskiver, så skraper folk rett av fisken. Ta vekk ryggbeinet når øverste halvpart er borte. Bruker å være populært, og like godt kaldt som varmt, og det skal noe til å mislykkes.


#6

Myria sa for siden:

Takk for forslag. Maten skal spises etter en oppvisning, sånn ca i middagstid og blir sannsynligvis den dagens middag for alle som deltar, men det må ikke være middag-middag. Nå kom jeg på at vi ble fortalt at det kommer til å bli bestilt inn varm mat i tillegg til det deltagerne har med så jeg tenker det er både greit, og til og med bra for variasjonens skyld, å ha med noe kaldt og enkelt. :)


#7

apan sa for siden:

Jeg tror jeg ville lagd en pai eller en pastasalat.


#8

mkj sa for siden:

Et fruktfat er som regel alltid populært.

Andre forslag:
Lefseruller med laks
Oppskjært tortilla (omelett)
Dadler med bacon
Pizzasnurrer
Spekefat


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.