Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sykkel til trening - hva slags?

#1

frukt sa for siden:

Jeg har en sykkel jeg bruker til transport, og den er grei nok, men jeg har lyst på en som er bedre til treeningsturer. Transportsykkelen skal helst være litt uattraktiv å stjele da den står parkert på stasjonen hele dagen.

Men jeg vet ikke hvilken type sykkel jeg bør gå for?
Den skal brukes på asfalt og jeg har ikke tenkt å konkurrere.


#2

Niobe sa for siden:

Ta deg en tur på Spinn Sykkelshop i Sandnes. Der får du god hjelp, og de har også gode priser på en del sykler nå på høsten. Vi kjøpte nettopp ny terrengsykkel til eldstemann, til 60% avslag.


#3

frukt sa for siden:

Takk for tips. Skal gjøre det. :jupp:


#4

Lavender sa for siden:

For trening på landevei er hybrid mest bruk, de er forskjellige, noen bygd som offroad andre mer landeveisramme. En forhandler vil forklare deg forskjellen. Cyclocross hvis bukkehornstyre er å foretrekke. Jeg har Nakamura Nitro 4, den er middels til litt dyr, finnes som Diamant, og Trek har lignende i samme prisklasse. Hvis du får noen av de på salg er det er kupp, de blir nemlig utsolgt.

For variert sykling er offroad MTB å foretrekke. Jeg synes hybrid er kjedelig og uegnet på annet et skogsbilvei i marka. Mulig hybrid med offroadramme er bedre.

Hvis du tenker å trene sykkel inne om vinteren er en rulle med skjerm og feste til sykkel bedre kjøp enn spinning eller ergometersykkel. Færre ting og mer komfort.

www.syklistene.no/syklopedia/sykkeltyper/


#5

frukt sa for siden:

Takk for nyttig innspill Lavender. :blomst:
Greit å ha færre ting, men en spinningsykkel el.l. kunne vært greit å ha uansett så lenge jeg er avhengig av barnevakt for å få trent.
Må tenke litt på dette. Har uansett ikke penger til sykkel akkurat nå.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.