Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Engelske lydbøker

#1

Blondie sa for siden:

Ungdommen (15) ønsker seg mulighet til å høre engelske lydbøker. Hvor er det best utvalg? Han har android-telefon og jeg er helt ukjent med den verdenen. Funker det greit med avspilling på den eller annen dings? Noen tips?


#2

Teofelia sa for siden:

Audible.com. Fantastisk utvalg, eies av Amazon. Har garantert egen app for Android (Jeg har iPhone, så jeg har aldri brukt den da).


#3

IzziCreo sa for siden:

Audible er super, ja!


#4

Pamina sa for siden:

Storytel har også godt utvalg på engelsk og på norsk, og hele familien kan bruke samme abonnement. Audible må du vel kjøpe hver enkelt bok på, en gratis i måneden eller noe sånt, var det sist jeg brukte den i alle fall.


#5

Blondie sa for siden:

Jeg har Storytel, lurte på å kutte det hvis han skulle ha Audible. Kan man ha flere brukere altså? Det er jo veldig interessant.


#6

Daisy sa for siden:

Ja vi har Storytel hele familien, hører samtidig, ingen problem. Betaler ett abonnement. Masse engelsk der.


#7

Fibi sa for siden:

Audible! :elsker: De har, såvidt jeg vet, et større utvalg enn storytel.


#8

Blondie sa for siden:

Har dere ulike brukere da? Hvis ikke får han jo bare opp boka jeg hører på, han er ikke så gira på Alexander Kielland. :knegg:


#9

Daisy sa for siden:

Nei vi har én bruker. Han vil få opp "det finnes et nyere bokmerke for "en mann ved navn ove" vil du bruke det" Eller noe sånt. Dette får jeg opp for tiden. Da trykker jeg NEI, og så kommer jeg til boken jeg hører på. Enkeltpenkelt. Jeg må ikke lete den frem i bokhyllen hver gang.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.