Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Narcos - ingen spoiling

#1

Pelle sa for siden:

Vi begynte å se Narcos i går, etter å ha fått anbefalinger fra folk som liker samme type serier som oss (The Wire, Est Wing, Breaking bad osv)

Har kun sett to episoder til nå, men synes den virker litt treig..? Men det var The Wire også i starten, og den er jo superbra.

Tar Narcos seg opp?


#2

Lykken sa for siden:

Narcos er veldig bra!


#3

Tussa sa for siden:

Eg syns sesong 1 var knallbra, sesong 2 syns eg derimot var ei langtekkelig mare og det verka som ein skulle melke knallhardt for å få ut siste dråpen.


#4

Pelle sa for siden:

Men har serien fortellerstemme i bakgrunnen hele tiden? Det er jo bare fortelling, fortelling, fortelling.


#5

Tussa sa for siden:

Jepp. Men syns ikkje det er et dårlig trekk, tvert i mot.


#6

Luvi sa for siden:

Jeg har akkurat sett Narcos etter anbefaling fra venner. Den tok meg ikke med storm, men ble litt mer interessert da jeg googlet og skjønte at dette faktisk var fra virkeligheten. Sesong to synes jeg ble treg mot slutten og sovnet ofte midt i episodene. :humre: Så ferdig sesong 2 i går og startet på sesong 3 etter å ha lest på nett at denne også er bra til tross, men falt av ganske kort ut i første episode. Er sesong 3 verdt å bruke tid på?


#7

Pelle sa for siden:

Vi falt av etter sesong 1.


#8

Katinka sa for siden:

Synes nesten sesong 3 er den beste. Og jeg liker egentlig ikke blod og gørr og gønnere.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.