Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tredemølle hjemme

#1

Joika sa for siden:

Dere som har tredemølle hjemme... Bruker dere den?

Jeg vurderer seriøst å kjøpe meg en, og har selvfølgelig masse gode intensjoner, men frykter at jeg ramler av lasset. Satser på at det er mange solskinnshistorier blandt de flinke folka her inne. :nemlig:


#2

Pelen sa for siden:

Jeg bruker den ikke så ofte. :sparke:

Mannen min bruker dine hver eneste dag kl 6 på hverdager og litt senere i helgene. Sist år løp han 370 ganger. MRN han "må" gjøre det. Gjør han ikke det så får han mer vondt i ryggen så det er motivasjonen hans. Nå er han "avhengig" av å løpe, både for å lindre smertene og for endorfinene.


#3

frukt sa for siden:

Ville heller hatt en spinningsykkel. Da er det bare å sette på en film og tråkke ivei. :jupp:


#4

Pelle sa for siden:

Mannen bruker. Men blir fort slitt og deler streiker, løpeplaten knekker. På langt nær så robuste som på senter (vi har ikke billigste variant).


#5

mkj sa for siden:

Jeg har. Venter egentlig bare på at bluen skal komme pg kjøpe den. Det er ganske gørr med tredemølle i forhold til utendørs.


#6

Strå sa for siden:

Vi kjøpte meg tredemøtte på høsten i 2007. Den har vært brukt ganske mye, og fortsatt bruker jeg den en til to ganger i uka. Vi skiftet båndet for noen år siden og dessuten strammer jeg den opp av og til, utover det har den vært så fin så.

Nå må det nevnes at vi har eget trimtørkerom i kjelleren, med matte, step, vekter og multiapparat i tillegg til tredemølla. Og jeg ønsker meg spinningsykkel også.


#7

Joika sa for siden:

Jeg hadde spinningsykkel og likte ikke det. :niks: Gå er mye greiere! Mer lavterskel osv.

Planen er å se TV-serier og gå. Det skal liksom bli slankemaskinen min. Den jeg kjøper ligger på 11 000 kr ordinært.

Godt å høre at det er folk som FAKTISK bruker greiene sine. Mannen din Pelen, er jo rene Duracellkaninen! :tilber:


#8

mkj sa for siden:

Det er egentlig planen min også, må få opp en TV.


#9

Syrinx sa for siden:

Vi har tredemølle og den er periodevis mye i bruk. Sykkel=tørkestativ tredemølle=treningsapparat.

Vår er kjøpt på obs og har verken kranglet eller bukket under av min elefantkropp trampende over seg, så vil nå si at den har gjort og gjør jobben sin. (Jeg derimot, jeg gjør ikke jobben min med å holde formen i gang.)


#10

Syrinx sa for siden:

For meg fungerer det bedre med podcast enn TV når jeg er på mølla.


#11

Bluen sa for siden:

He-he, hadde jeg hatt plass, skulle jeg sannelig gjort det. :knegg:


#12

Lenam sa for siden:

Vi har, mannen og eldstepoden bruker den mye. De har skjerm hengende på veggen forran mølla som de kobler macen til og ser serier på den. Jeg og lillebror bruker den innimellom til å springe intervaller.


#13

Madicken sa for siden:

Vi har tredemølle, eller trenemølle, som junior sier. Den tar mye plass, gitt.


#14

C3PO sa for siden:

Jeg har, og har hatt den i en del år nå. Om vinteren brukes den av meg flere ganger i uka. Mannen min bruker den av og til. Jeg har iPad-en på den og ser på TV-serier mens jeg trener. Jeg har også TV i nærheten.


#15

Gerbera sa for siden:

Henger her for å høre, har nemlig en begredelig ellipsetrener jeg vurderer å bytte ut med en tredemølle.

Jeg så sesong 1 av Downtown Abbey liggende henslengt i sofaen. Sesong 2 og 3 ble tilbrakt pustende og pesende på ellipsetreneren, og jeg kan sverge på at episodene var myyye lenger i sesong 2 og 3, enn i 1. :nemlig:

Nå er skulderen ødelagt, og jeg klarer ikke å bruke den. Tenker derfor at tredemølle kan være et greit alternativ.


#16

Snippa sa for siden:

Har tredemølle, bruker den mye. Dvs brukte før mitt jumpers knee nå har satt en stopper for det siden mars. Men før det har den vært i bruk ca 3 ganger i uka i mange år.

Har hatt sykkelrulle, spinningssykkel, ellipsemaskin og romaskin. Alt annet enn tredemølle har blitt stående ubrukt.


#17

Joika sa for siden:

Musikk i mine ører!


#18

Høst sa for siden:

Jeg har ellipsemaskin, den er plassert i stua foran tven (til min manns store fortvilelse :knegg: ) og den brukes 5 av 7 dager hver uke. Jeg liker ikke jogging, så jeg har ikke hatt tredemølle, men har den siste tiden flere ganger tenkt at når bare garasjen kommer opp, så vil jeg ha mer treningsutstyr. For meg fungerer slik hjemmetrening. :nikker:


#19

Neket sa for siden:

Har tredemølle (og ellipsemaskin, sykkel og multigym..), den brukes sjelden. :sparke: Men jeg har stadig gode intensjoner. Skal ta en runde i kveld. :jupp:


#20

Pelen sa for siden:

Vi har hatt to (en her og rn i USA) og de har aldri blitt ødelagte. Vi har kjøpt av typen som finnes på treningssenter. Et sted ute i Bærum, du kan få navn om du er i teressert.


#21

Neket sa for siden:

Jeg har forresten kjøpt min på Sportsmaster på Billingstad. Super butikk, super service.

www.sportsmaster.no/


#22

Divine sa for siden:

Hadde jeg hatt plass, hadde jeg kjøpt tredemølle på flekken. Sikkert lagt ned mye penger i den også, for å få en ordentlig en. Det hadde virkelig, virkelig vært noe. Dere er heldige som har muligheten, altså.


#23

Annki sa for siden:

Jeg har tredemølle, men den er demontert akkurat nå.

Hadde den på gjesterommet, men der tok den veldig mye plass, ville egentlig att den i kjelleren, men er usikker på om det er høyt nok under taket der. Andre som har tredemøtte i kjeller her?

Vi skal bygge ny garasje etterhvert, da satser jeg på ett treningsrom i tilknytning til den, slik at jeg kan flytte både den, ellipsemaskin og div vekter dit.
Ser for meg at jeg kommer til å bruke det mye, spesielt når jeg må være hjemme p.g.a ungene, eller om det er dårlig vær ute..


#24

Neket sa for siden:

Jeg har i kjelleren. :jupp: Mener det er rundt 2.30 takhøyde der da, så ikke krypkjeller akkurat. Vi har innredet et rom i kjelleren til treningsrom.


#25

Pelen sa for siden:

Ja, der kjøpte vi også!

#26

Joika sa for siden:

Jeg er alenemor og forsørger i praksis to voksne personer (en tenåring) på en inntekt, så å kjøpe noe superdyrt er helt uaktuelt. Skal heller ikke bruke den til tung løpetrening, blir mest å gå/småjogge. Har sjekket masse og funnet ut at Merida Run Starter er et fint sted å begynne. :)


#27

Gerbera sa for siden:

Jeg ble også anbefalt denne, så jeg venter på DNB tilbud på XXL nå.


#28

Joika sa for siden:

Jeg kjøper min på Finn. 3000 kr, er strøken og nesten ubrukt! :D


#29

Pelen sa for siden:

Perfekt! Og om du bare skal gå så blir det ikke så ator belastning for den.


#30

Strå sa for siden:

Jeg har tredemølle i kjeller'n vår, der er det ca 2.10 under taket. Til og med Yngste synes det går fint, men han er bare 1,76 høy.


#31

Annki sa for siden:

Kanskje jeg bare skal montere den opp og se om det går da, jeg har ikke prøvd, for jeg regnet med at det ble for lavt. Tipper vi har omtrent samme høyde under taket som dere, og jeg er 1,75.

Det hadde unektelig gjort ting litt enklere, i forhold til trening etter at ungene har lagt seg osv..


#32

Joika sa for siden:

Er kjempefornøyd! Den er stødig og fin, har sånn hevefunksjon og god demping! Får ikke noe "billigfølelse" i det hele tatt. :)


#33

Gerbera sa for siden:

Wow, grattis! Kom med input på om den er verdt pengene da :ja:


#34

C3PO sa for siden:

Gratulerer!


#35

Joika sa for siden:

Om den er verdt 3000 eller 10 000?


#36

Gerbera sa for siden:

Gjerne 10.000, som antakelig er det jeg ender med å måtte betale for den :knegg:


#37

Strå sa for siden:

Eller trening i det hele tatt. Det hadde ikke blitt mye slikt på meg uten å ha den i huset.


#38

Joika sa for siden:

Følg med på Finn! :)

Jeg ville aldri brukt 10 000 på noe sånt. ;) Mulig den er verdt det, men.


#39

Nillenalle sa for siden:

Jeg har også Merida Run Starter. Veldig fornøyd. Har hatt den i over 2 år. Den brukes 2-3 ganger per uke. Funker bra både til langkjøring og intervaller. Kjøpte på XXL med 25% DNB-rabatt.


#40

Odelia sa for siden:

Ja, jeg har brukt min nok ganger til at den var verdt investeringen. Kjøpte den slik at jeg kunne løpe i vinterhalvåret når det er glatt og/eller mørkt ute da jeg hadde knapt med tid til å trene, og ikke ville kaste bort halvparten av tiden bare i kjøring til/fra treningssenteret (dessuten syns jeg det er dyrt med treningssenter). Så fikk jeg bedre tid og begynte på treningssenter igjen, og det ble vår og lysere tider, så den er ikke så mye brukt det siste halve året siden jeg foretrekker å løpe ute, men nå som det er mørkere og kaldere igjen blir den nok mer brukt. Syns den er digg til intervalltrening, og på dager hvor jeg må ta det rolig, for det er jo bare å avbryte og trå av når kroppen sier stopp. Med litt musikk på øret og litt forskjellige drag får man gjort unna en effektiv økt i en fei.


#41

Strå sa for siden:

Vår kostet 7000 for ni år siden. Den har vært brukt minst en gang i uka etter det og har spart meg og Helten for utgifter til treningssenter, dvs for 450 kroner per måned per person, altså snaut 100 store lapper. Så den utgiften har lønt seg grundig for oss. Vi har brukt totalt 12000 på annet utstyr også.


#42

Joika sa for siden:

Ja, det er verdt det om man VET man kommer til å bruke den masse. Jeg håper jeg skal det, men jeg vet det ikke. For mange er det nok helt sikkert ikke verdt det....

Min er inntjent på 6 måneder, i forhold til treningssenter. :) Helt greit! Og så langt har den vært i bruk hver dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.