Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gjør en liten gutt lykkelig - del oppskrift på en traktorkake!

#1

daffy sa for siden:

Noen som vet hvordan (en ikke særlig erfaren) kakebaker kan få til en traktorkake med enkle midler? Den trenger ikke være superavansert, bare at han ser at kaken forestiller en traktor.


#2

annemede sa for siden:

Hva med å ta en tur på Jernia eller noe lignende, der har de ofte rare kakeformer, ellers ville jeg laget en sjokoladekake og enten skjært ut en traktor av den, eller tegnet en traktor med melis og konditorfarge. er ikke dreven


#3

Ru sa for siden:

Du får kjøpt Gråtass-form på Jernia/Obs! og flere andre steder som selger Cacas.

Om du bor i nærheten av meg kan du få låne min. ;)


#4

Filifjonka sa for siden:

Du kan også bare skjære ut delene av en vanlig langpannekake - en stor nederst og et par lag oppå til styrehuset. Så tar du på glasur og tegner opp vinduer og detaljer med melisglasur, og hjul kan du kanskje lage av flere fylte store kjeks satt utenpå hverandre? Store kjeks bak og små foran? Lykter av smågodt?

Jeg har lagd massevis av barnekaker uten spesielle former, det er ganske mye gøy man kan få til med enkle midler hvis man bruker fantasien.


#5

Skilpadda sa for siden:

Tips til uansett-kake, særlig hvis man er dårlig til å tegne på egen hånd (som jeg er): søk på "clipart" og det man er ute etter på Google Image Search - da finner man mer eller mindre enkle tegninger og silhuetter av det meste man kan tenke seg. Så kan man bruke tegningen til å skjære ut det ønskede mønsteret av en langpannekake, enten ved å skrive den ut i passe størrelse og legge den oppå kaken, eller skjære ut på frihånd med tegningen som inspirasjon. :)


#6

Salt sa for siden:

Akkurat dette tenkte jeg og! :highfive:


#7

daffy sa for siden:

Takk for gode tips! Jeg prøver meg på clip-art tipset først tenker jeg, og så får Jernia være backup!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.