Jeg skal ha 50 boller klare til onsdag klokken 18. Jeg vil ha mulighet til å lage de p onsdag, men jeg er usikker på om det vil bli stressende.
Om jeg baker de i helga og så fryser dem. Hva er da best? Ta de opp onsdag morgen og la de tine, eller ta de opp etter jobb og tine dem i ovnen? (Temp? Lengde?)
Har du fryseplass sånn at du kan fryse deigemner? For da kan du rulle boller og fryse fe nå i helgen. Så setter du de på brett onsdag morgen og steker de på ettermiddagen.
Jeg pleier å bake helt ferdig og fryse, og ta dem opp på morgenen. Syns det er greiest, for da vet jeg at alt er klart. Hvis det skjer noe på onsdagen som gir forsinkelser er det ikke krise. Har ikke fått noen klager på baksten så langt. :)
Når jeg har laget pizzasnurrer til dugnad så har jeg laget de og stekt ferdig og frosset i poser. Tatt frem om morgenen for å legge på fat og dratt. De har vært ferske og gode å spise.
Sette deigen om morningen onsdag og la de langtidsheve? Vi gjør alltid det med pizzadeig. Bruker lite gjær og så kan den stå i timesvis. Blir veldig bra.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.