Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fins det kombohjelm - sykkel+alpin?

#1

daffy sa for siden:

Jeg skulle gjerne hatt tan i en hjelm til meg selv som kan brukes både til sykkel og slalom. Fins det mon tro?


#2

Pappalille sa for siden:

Det som er viktig med en alpinhjelm kontra en sykkelhjelm er at den er glatt og avrundet så den ikke henger seg opp i snøen om du ramler, det kan gå hardt utover nakken din, og en alpinhjelm dekker stort sett mer av hodet ditt enn en sykkelhjelm gjør. En alpinhjelm må også være testet på penetrasjon, det må ikke en sykkelhjelm.


#3

Pappalille sa for siden:

Ja, og alpinhjelmer er ofte ganske varme. Det kan jo være ubehagelig når man skal sykle med den. Men det er ikke noe i veien for å bruke en alpinhjelm når man sykler, men ikke benytt sykkelhjelmen i skibakken.


#4

Niobe sa for siden:

Jeg tror at det som er en god alpinhjelm ville vært veldig ubehagelig å sykle med. Så jeg tviler på det lar seg kombinere på en god måte.



#6

Joika sa for siden:

Jeg vil si at det nærmeste du kommer er sånne snowboardhjelmer som man kan ta av "paddingen rundt ørene". De kan muligens også sykles med.


#7

Teofelia sa for siden:

Du kan vel bruke enhver alpinthjelm til sykling, vil jeg tro, men det vil jo bli skrekkelig varmt de fleste dager da. Også tenker jeg at en god alpinthjelm er så dyr, og så fullstendig overkill til sykling, at jeg ikke ville kastet bort bruk av den på sykkel.

Jeg hadde kjøpt en av hver.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.