Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Glutenfritt - kan maismel erstatte hvetemel i brownietype kaker?

#1

banana sa for siden:

Og hva menes egentlig når det står "glutenfritt mel" - er det hva som helst? I allergi-hylla i butikken er det ingenting som heter akkurat det, det heter melblanding, eller det er andre typer mel.


#2

Blondie sa for siden:

Glutenfritt mel henspeiler vel gjerne til erstatningsmel, som blant annet melblandingen fra Toro eller Semper. Jeg bruker veldig lite maismel, synes det gir en emmen smak, særlig i produkter som egentlig skal være søte. Det er jo likevel smak og behag, jeg liker bare mandelmel av de typene som er annet enn erstatningsmel.



#4

Addison sa for siden:

Jeg foretrekker Toro Glutenfri fin kakemiks i formkaker og småkaker/julekaker.



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.