Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Kylling i gul saus. Hva mener sønnen?

#1

Pelen sa for siden:

Min sønn vil gjerne ha kylling i gul saus til middag. Han har ikke spiste det hjemme hos oss, men husker ikke hvor det var. Jeg tror ikke at han er så glad i sterk curry, men vet ikke sikkert. Kan det være noe ferdigsauser som noen har hatt kylling i? Uncle Bens osv? Jeg er superdårlig på slike ferdigprodukter for vi bruker det aldri. Enlighten me eller kom med forslag på oppskrifter det kan være.


#2

Serafin sa for siden:

Kylling bretange sause er vel kanskje litt gul?


#3

vixen sa for siden:

Mener han ikke bernaise?


#4

My sa for siden:

Kan det være Toros Tandoori Chicken? Den er lett å like i alle fall. Sausen er vel mer oransje enn gul ... Det finnes jo også noen glass med ferdigsaus, der jeg mener å ha sett noen gule. Heter de Saritas? Det er vel ikke kylling i sausen, man steker kylling og blander det i sausen.

Minner meg om da guttungen her kom hjem og sa at "mamma, du MÅ lage brokkolisaus" :nemlig: "eh ... åkei?" :undrer:


#5

Nenne sa for siden:

Det var den jeg tenkte på. Jeg tror Toro har en sånn pose, som alle barndomsvenninnene mine skryter hemningsløst av.


#6

Pelen sa for siden:

Jeg oppfatter at kyllingen lå i sausen i gryten.

Og ja, jeg mener noe ferdig som man har i kylling i selv.


#7

M&amp;M sa for siden:

Baligryte?
(Toro)


#8

Selma sa for siden:

Kormasaus fra Uncle Bens? Den er vel ganske gul


#9

Bluen sa for siden:

Det kan det være. Den er veldig gul. (Finnes også i ferdigvariant, har jeg hørt fra en fjern bekjent. :lyve: )


#10

Blå sa for siden:

Jeg ville tenkt på en saus med karripulver i. Altså den norske varianten, som bare setter en svak smak og farge. Det var en klassiker i min barndom.


#11

nokon sa for siden:

Baligryta til Toro er gul, mild og kyllingen ligg i sausen.


#12

GinaK sa for siden:

Tipper også bali.


#13

Neket sa for siden:

Jeg tenkte også Bali med en gang. :jupp:

Jeg syns den er ganske god. :sparke: Hilsen Neket, ti år.


#14

Hondacrv sa for siden:

Eg og liker den. Syns han er veldig god.


#15

Pøblis sa for siden:

Korma er knallgul. :nemlig:


#16

Kirsebær sa for siden:

Tikka masala?

Edit: den er kanskje ikke gul? :gruble)


#17

Maverick sa for siden:

+1 på Baligryte. :jupp:


#18

Fluke sa for siden:

Jeg tenkte også Bali ja. :jupp:



#20

Selma sa for siden:

Du har jo menyen klar for neste uke her:knegg: Bare å kjøpe inn kylling og ymse gule ferdigsauser/gryter og smake dere fram til sønnen finner den rette varianten:D


#21

Pasta sa for siden:

Jeg tipper også Bali fra Toro.


#22

Pelen sa for siden:

:glis: Ja, jeg tenkte til og med å begynne i dag. Jeg begynner med Bali. :nikker:

#23

Tussa sa for siden:

Ungane mine virkelig elske Bali :knegg:


#24

Karamell sa for siden:

Sånn BTW, barna mine er forelsket i Bretagne kyllingsaus etter de smakte den hos noen andre. De var en del yngre da og kom hjem og sa de måtte ha sånn potetgullsaus hjemme også! Jeg måtte jo spørre der de hadde vært og det var Bretagne. :humre: Og jepp, den har et hint av potetgull med paprikasmak i seg. :nemlig:


#25

My sa for siden:

Lage en poll? :hyper:


#26

Che sa for siden:

det er så vakkert når man lager god mat fra bunnen og barna etterspør Toro.....
Bali liker mannen min (gryterettmannen) veldig godt.


#27

Madicken sa for siden:

Bali. Den er gul og nokså mild.


#28

-ea- sa for siden:

:knegg:



#30

Veslemøya sa for siden:

Det er iallefall billig(frossenhøns), og alle ungene våre elsker det.


#31

løve70 sa for siden:

Den ville jeg og gjettet på :nemlig: Mild i smaken, så faller sikkert i smak hos mange barn.


#32

-ea- sa for siden:

Vi må få høre fasiten!


#33

Pelen sa for siden:

Det var ikke Baligryte, men han likte den så da var det veldig greit å prøve uansett. :D


#34

Nabojenta sa for siden:

Jeg tror han mener Tandori. Sønnen min elsker det!


#35

My sa for siden:

Men stemte fargen?


#36

Pelen sa for siden:

Ja, rimelig bra, men den kunne kanskje være litt brunere også. Han er fargeblind. :knegg: (mest grønn/rød og ikke så veldig mye). I verste fall så slutter vel jakten med at det var saus laget av skyen til kyllingen. :humre: Men da har vi i hvert fall prøvd ut en del retter på veien.



#38

Nera sa for siden:

Sitat sønn (4): "Mamma, butikken sine fiskepinner er mye bedre enn dine fiskepinner."

:p


#39

Annki sa for siden:

Jeg lager en kyllingrett med mangochutney, karri, fløte og hvitløk. Denne blir ganske gul, og er populær hos ungene! :nikker:


#40

Karamell sa for siden:

Sitat min eldste i fjor eller noe (nå 14) når jeg hadde laget tomatsuppe fra bunnen av: mamma, denne smakte ikke sånn godt som vanlig...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.