Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Skolesekk til 9. klassing (Oslo)

#1

Skilpadda sa for siden:

Vi trenger ny skolesekk til Poden. En ganske stor en, tror jeg nok. Hvor kjøper man sånt for øyeblikket? Er det noen butikker som har salg, kanskje?


#2

Tjorven sa for siden:

Salg? Er ikke alt på black friday-salg i morgen?


#3

IzziCreo sa for siden:

Det er en ved siden av Travel-Size på Byporten. De kan ha gode sekker. Hvis ikke så er det type veskebutikker, XXL pleier å ha, men ikke allverden på G-Sport. Ark har, men de er gjerne på lageret nå sånn midt i skoleåret, så du bør spørre betjeningen. Sjekk nettsiden og der kan du finne hvilke de har og hvilke butikker. Ark på Egertorget har gjerne en god del. :btdt:


#4

Bean sa for siden:

Her fikk 8.klassingen sort Beckmann Sport til skolestart. Han er fornøyd med valget. Tror det er salg på flere nettbutikker på skolesekker.


#5

Skilpadda sa for siden:

Takk for tips. :) Det er litt sånn dagsaktuell sekkekrise, så nettbutikk dekker ikke helt behovet. :knegg: Flott med tips om konkrete butikker, Izzi. :jupp:


#6

millact sa for siden:

Leste akkurat avisen og her i byen har Libris 40% på Beckmann skolesekker i morgen. Kanskje gjelder det andre Libris også?


#7

Pamina sa for siden:

XXL har godt utvalg på sekker, men jeg vet ikke om jeg hadde beveget meg dit i morgen.


#8

Skilpadda sa for siden:

Nei, det er noe med det. :knegg: Men jeg tror dessverre jeg/vi må ut på noe shopping i morgen uansett, så vi må kanskje bare bite tennene sammen.


#9

Pamina sa for siden:

Du har min fulle sympati! :knegg:


#10

Mirasol sa for siden:

Jeg tar gjerne link til nettbutikker om noen har. :blafre:


#11

Bokormen sa for siden:

Tenåringen her er godt fornøyd med Beckman College, 35 liter. Den fører de fleste bokkjedene tror jeg. :)


#12

emm sa for siden:

Beckmann har black Friday i dag og tilbud på mange sekker! beckmann.no


#13

Input sa for siden:

Jeg vil anbefale f.eks. Osprey Nova. Jeg kjøpte min for å bruke som skolesekk på høyskolen i sommer, og jeg liker den så utrolig godt. Hadde Beckmann før, og Ospreyen er virkelig tusen ganger bedre. Spesielt fordi den reguleres så lett fra å være gigantisk til å bli ganske liten. Irriterte meg over bøkene som "hoppet" frem og tilbake inni sekken når den ikke var full, det problemet har jeg ikke lenger.


#14

Toffskij sa for siden:

Osprey. :hjerter:


#15

Maverick sa for siden:

Har du funnet noe? Guttene mine har hatt sekker fra XXL som har fungert helt utmerket, Helly Hansen mener jeg det var.


#16

Charlie sa for siden:

Har en Bergans beregnet for u-skole, veldig fornøyd med layouten på den.


#17

Tallulah sa for siden:

Denne har Hiawata. Bokhandlerne er gjerne litt utplukket på denne tiden, men jeg har tidligere hatt hell med den på Gunerius.

Dette skal jeg huske til neste gang Hiawata skal ha sekk! Han er jo allerede 170, og blir vel ikke mer enn maks 30 cm høyere håper jeg. :skremt: Min lille osprey tursekk bruker vi alle, fordi den har så gode innstillinger. Siden han sikkert ikke kommer til å bytte så sekk så mange ganger til kan jeg legge litt mer i det.



#19

Skilpadda sa for siden:

Poden fikk låne pappaens forholdsvis romslige PC-sekk (som ikke er i bruk til vanlig) i dag, og var fornøyd nok med den til å ikke ha lyst til å ta bryet med å kjøpe ny sekk. :humre: Så vi sa han kan bare fortsette å bruke den hvis han vil, og så får han bare si fra hvis han synes den er for liten eller upraktisk av andre grunner.

Takk for tips uansett, det kan godt hende det blir ny sekk etter hvert.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.