Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan får jeg airplayet Spotify fra Androidenheter?

#1

Molly sa for siden:

Det blir stadig flere Androidenheter hos oss, men vi Apple TV. Nå har vi behov for å kunne spille Spotify fra Android via AirPlay for å høre på musikk i stuen. Hvordan får jeg til det?


#2

Høst sa for siden:

Jeg tror AirPlay er en iOS funksjon? Vi kan i alle fall bare airplaye via appleenheter. Til andre ting bruker vi chromecast, en slags liten stick som vi setter i tv-en.


#3

Molly sa for siden:

Det stemmer, men jeg er ganske sikker på at det skal være mulig fra Android også. Jeg finner endel alternativer når jeg googler, men jeg håper at noen kan fortelle meg hvilket alternativ om fungerer slik at jeg ikke må prøve og feile. ;)


#4

mrc sa for siden:

Her kan du vel bruke SpotifyConnect? Aldri prøvd det i forbindelse med Apple TV, men man kan jo ellers styre andre enheter som kjører Spotify og der man er innlogget med samme bruker fra en annen enhet. F.eks. kan jeg via Spotify på mobilen styre Spotify på pc-en.

(har også Spotify Connect på Yamaha-forsterkeren i stua, så da kan den bare velges som "Device" i Spotify på andre enheter)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.