Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tørketrommel

#1

Timmi sa for siden:

Vi er førstegangskjøpere av tørketrommel og trenger tips og erfaringer fra drevne brukere. Har sett at Asko T741 kom best ut i en test 2006, men det var jo mange merker som ikke var med i testen. Vil gjerne høre deres erfaringer.


#2

Filifjonka sa for siden:

Jeg tror det er viktigere å velge riktig type enn å velge ett bestemt merke. Det er viktig at den er elektronisk og ikke tidsstyrt, sånn at den stopper når tøyet er tørt. Med tidsstyrt trommel er det vanskelig å beregne tørketiden nøyaktig = bruker mer strøm og sliter unødig på tøyet (og krymper det).

Vi har en Siemens elektronisk kondenstrommel som har fungert strålende så langt (snart fire år).


#3

daffy sa for siden:

Ellers så sliter tørketrommel på tøyet uansett hvordan man vrir og vender på det. Vi bruker tørketrommel på håndklær, bodier, undertøy og barneklær jeg ikke er redd for. Topper, bluser, skjorter og dongri lufttørker jeg.


#4

Filifjonka sa for siden:

Jeg syns ikke tøyet bli særlig slitt av å tromles. Men jeg henger også opp endel, det jeg tromler er stort sett håndklær, endel undertøy og barnetøy, og sengetøy hvis det ikke er god tørk ute.


#5

scilla sa for siden:

Vi har Miele-trommel og er superfornøyd med den ! De er ganske dyre i innkjøp, men er verdt hver krone. Bra utvalg i programmer og enormt driftsikker.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.