Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Snøfall

#1

Millen sa for siden:

Har dere begynt å se Snøfall, den nye NRK Produksjonen, julekalender?
Jeg og ungene elsker den.


#2

Teofelia sa for siden:

Jeg ser den sammen med 14-åringen, og vi er så langt veldig begeistret. :elsker:


#3

millact sa for siden:

Ja, ser den sammen med eldste på nesten 12 og 8-åringen. Eldste er ikke helt begeistret enda, men jeg satser på at den tar seg opp. Vi elsket Julekongen, men jeg tror denne blir bra også.


#4

veobra sa for siden:

Vi liker den godt. Jeg setter pris på at julekalenderene ikke bare retter seg mot de minste barna. Jeg ser frem til mange fine stunder her. Vi koser oss sammen og det er så fint i adventstiden.


#5

Karamell sa for siden:

Ser den med fjortenåringen! Liker så langt.


#6

Mikkeline sa for siden:

Vi er begeistret og gleder oss til fortsettelsen.


#7

LilleLeo sa for siden:

Vi har ikke kommet så langt, men vi skal se den, for datteren til en venninne er med i den. :hjerter:


#8

Nabojenta sa for siden:

Jeg ser på den alene. Og jeg elsker den.


#9

emm sa for siden:

Den er så fin! Både for liten og stor. :hjerter:


#10

My sa for siden:

Liker den veldig godt så langt her også. :elsker:


#11

Inagh sa for siden:

Guttungen (snart 14) blånekter å se den, så jeg bruker jobben min som påskudd og ser den for meg sjøl. Så langt er det nydelig!


#12

Blondie sa for siden:

8-åringen og jeg ser på den og liker den foreløpig. Vi savner dog begge Linus og Marvin.


#13

Fintdethei! sa for siden:

Jeg så igår, sammen med en febersyk 9-åring. Skikkelig kosestund. Men jeg ble veldig overrasket da selv 14-åringen satte seg ned og ville se med oss.


#14

Maverick sa for siden:

Denne er en god grunn til å betale lisensen.


#15

Pingis sa for siden:

Jeg og seksåringen koser oss veldig med den. Hun har vel rukket over hver episode i hvert fall tre ganger allerede.


#16

Rabbit sa for siden:

Ja, faktisk. Jeg sutrer hver gang jeg betaler lisensen, men denne serien gjorde meg glad langt inni hjertet, der jeg sitter og ser den alene. :hjerter:


#17

Kahlan sa for siden:

Vi ser alle sammen og liker den kjempegodt, spent på Selma sin reise videre :love:


#18

Nessie sa for siden:

Jeg har ikke sett den enda. Blitt glemt av nå som barna har vært hos pappaen. Men jeg skal koble meg på :nikker:


#19

Eia sa for siden:

Jeg liker serien godt. Jeg ser også på den med litt spesielle briller etter uttalelser fra Norsk fosterhjemsforening i forkant.

Hva tenker FP om dette etter de to første episodene? Humørløst og storm i vannglass eller relevant kritikk?


#20

Karamell sa for siden:

Jeg tenker at vi vil få se Ruths reise også. Hun var jo et barn som sendte brev til julenissen og ikke fikk svar. (elns).


#21

Strutsen sa for siden:

:liker:

Minstemann sa i går at "vi må aldri glemme å se denne og vi må ikke sovne før denne har vært på TV". Sier meg enig i den. :nemlig:


#22

Kahlan sa for siden:

Det er jeg spent på og, nå som kulen er laget. Og hvordan ble hun den grå strikse damen vi ser nå


#23

nokon sa for siden:

Eg og fireåringen har og sett han. Det er fint at dei har fått til ein serie som fenger både små og større barn. Og eg er veldig imponert over ho som spiller Selma. Veldig dyktig på kroppsspråk og ansiktsuttrykk.

Eg las og dette i forkant av serien, men etter to episoder tenker eg at Ruth foreløpig framstår som ein stereotyp "ond stemor"-figur, litt i same kategori som tanten og onkelen til Harry Potter og at det er såpass mykje som er urealistisk at kritikken blir storm i vannglass. Men det kjem sjølvsagt an på korleis det utvikler seg vidare.

Vi fekk jo sjå biletet der ho rakk tunge til grandtanta, så det har tydeligvis skjedd noko med henne.


#24

My sa for siden:

Jeg tenkte også det, at jeg ser ikke noe annerledes på dette enn på hvordan Harry Potter, Snehvit, Askepott og utallige andre eventyr stiller ste- og fosterforeldre i et dårlig lys. Det er eventyr, jeg tror ikke ungene tenker noe mer over det enn som så. Nok et innslag i tidens leten etter hvem som kan føle seg krenket, uansett hva nytt som dukker opp.


#25

Eia sa for siden:

Jeg er for øvrig helt enig med dere. Jeg synes også at Ruth er såpass karikert at til og med barna ser det. Storm i vannglass, altså.


#26

nokon sa for siden:

Fireåringen sa: "Hun vakke no hyggelig. Er det lov å si det om voksne?"

Nå har eg lese saken frå VL som du lenka til. Ser at dei kritiserer Harry Potter og. Men dette er jo ein stereotyp ein finn i alle eventyr i alle kulturar. Det uelska barnet med nokre spesielle krefter.


#27

Millen sa for siden:

Mine synes Ruth er streng dame, og jeg synes det er storm i et vannglass, men alle blir jo fornærmet/krenket for alt om dagen . Skulle tro det er in. Tror også vi får følge Ruthsom reise og hva som har skjedd med henne.


#28

Pelle sa for siden:

Storm i et vannglass. Min 6-åring reagerer på at hun er streng og sur, jeg tenker det er en bra ting å snakke rundt?


#29

Matilda sa for siden:

Jeg har sett første episode og har lyst til å se mer. Ungene har også sett den, men ikke samtidig med meg, og seksåringen tør ikke se mer, sier han. Det kan hende jeg ser denne aleine og finner noe annet ungene kan følge med på.


#30

OlleVia sa for siden:

Ser på den vi også og liker den veldig godt.

Jeg opplever uttalelsene fra Norsk fosterhjemsforening som et gedigent storm i vannglass.


#31

Inagh sa for siden:

Jeg syns det er en dybde i Ruth som antakelig vil komme mer fram, og hun viser en slags klumsete ømhet overfor Selma, som jeg og syns blir mer og mer tydelig, men som alltid har vært der - hvordan hun litt mekanisk rører ved håret til Selma i første episoden.

Og så ønsker jeg meg at Ruth og Winter skal treffes og falle for hverandre. :hjerter:

Og så tenker jeg at ethvert eventyr har et element av "ond stemor," "passer ikke inn," "slemme/uomtenksomme myndighetspersoner," etc - karikerte ytterligheter, og at unger flest er i god stand til å skjønne at dette er nettopp eventyr og fantasi. Hun fostermoren som nå er aå bekymra for at fostersønnen vil begynne å tvile på forholdet mellom dem, bør se på dette som en god anledning til å snakke med ham om at han er et (forhåpentligvis) høyt elsket, fullverdig medlem av deres familie.


#32

Millen sa for siden:

Det kom jo tydelig frem idag at Ruth er glad i Selma etter at mannen fra Barnas Beste kom å sa de hadde funnet fosterfamilie til Selma.


#33

Matilda sa for siden:

Jeg har fått sett episode to og tre sammen med gutta, og de syntes det var mindre skummelt nå, så da håper jeg vi kan følge den sammen.

Jeg synes for øvrig denne fostermora oppkonstruerer problemer - det er jo helt åpenbart at Selma og Ruth kommer til å oppdage hvor mye de betyr for hverandre. Hun kritiserte Harry Potter også, og det skjønner jeg like lite - Harrys forhold til Sirius beviser jo nettopp at familie er de menneskene i livet ditt som bryr seg om deg. Familieforhold er forskjellige. Historier er forskjellige. Jeg tenker unger har godt av å høre forskjellige historier, enten de kjenner seg igjen i dem eller ikke. Forhåpentligvis gjør ingen det når det er såpass karikert som her.

Denne fostermoras treåring er heller ikke i målgruppa for serien, den er fra fire år og opp. De minste ungene kan trenge litt veiledning underveis, tenker jeg, og serien er jo et strålende utgangspunkt for refleksjon. Gutta mine var veldig klare på at de ikke trodde Ruth hadde så mange som var glad i henne. Og de så godt at hun reagerte da mannen fra Barnets Beste fortalte at Selma kom til å få en familie snart. "For de er nok litt glad i hverandre likevel, mamma."


#34

nokon sa for siden:

Ja, ikkje sant.


#35

halaisa sa for siden:

Som fostermor selv så synes jeg at dette er en gedigen storm i vannglass. Jeg og fostergutten min storkoser oss med serien og har kommet frem til at Ruth nok er ganske ensom.


#36

millact sa for siden:

Den blir bare bedre og bedre.


#37

Bean sa for siden:

Så to episoder med 10-åringen i dag. Absolutt en av de bedre julekalenderseriene. Regner med at kommer til å se fremover.


#38

Siritk sa for siden:

8-åringen sliter med å vente til i morgen for å se videre. Han var rimelig lunken til første episode, men ble fort hekta.

Jeg synes at det må være lov til å karikere, og jeg synes de har klart å fremstille Ruth på en rimelig urealistisk måte.


#39

Harriet Vane sa for siden:

Her ser 6-åringen, 8-åringen og 14-åringen sammen med meg og vi er like begeistret alle sammen.

Jeg ELSKER Winter i Vidar Magnussens skikkelse. Den hvite jakken, skjerfet, han ser jo ut som han har reist seg rett opp fra pulten til Hr. Scrooge eller noe annet Dickensk. Ticks, ambisjoner, krav til orden og system i Nissens herlige kaos, det er bare å elske. :hjerter:

Det var helt åpenbart at Fosterhjemsforeningen stormer i vannglass. Selvsagt er dette en sårbar gruppe, men Ruth er mest forknytt og ikke spesielt til skade og det kommer jo raskt frem at hun har drømmer, håp og ønske om nærhet, hun har hatt masse humor og et spesielt fellesskap til tanten hun arvet antikvariatet fra. jeg synes det er helt tydelig og ungene syntes heller ikke hun virket særlig slem og syntes mest synd på henne allerede fra episode to. I tillegg ser vi jo at hun helt tydelig er glad i Selma allerede i episode tre, møter henne på skolen, kjøper noe godt på veien hjem, brer over henne dynen og er tydelig stresset over at Barnets Beste kom.


#40

Darth sa for siden:

Både jeg og mannen begynte å grine i episode tre, og holdt det gående en stund. Jeg mener at man skal være ganske liten for å ikke se sårbarheten hos Ruth. Jeg elsker denne adventsserien og har i ettermiddag vervet 16-åringen til å se Snøfall sammen med oss framover mot jul. Hun var skeptisk, men da jeg sa at Hilde Hagerup hadde vært med på å lage serien gav hun opp. :knegg:


#41

Malama sa for siden:

Begge mine så at hun ble lei seg og trist "for hun er jo glad i henne, mamma"

Vi elsker serien


#42

Karamell sa for siden:

Ruth og Winter blir kjærester. Garra.


#43

~TM~ sa for siden:

Vi ser den alle fire! Så langt er den helt fantastisk!


#44

Eia sa for siden:

Jeg kan for øvrig se at det er noen aspekter ved fosterhjem som kan røre bort i noen problemstillinger, blant annet for nyankomne i fosterhjem og lignende. Så helt ut av det blå er det ikke. Men, som sagt før, generelt sett storm i vannglass.


#45

nokon sa for siden:

Eg tenker jo at den biten av kritikken som går på at fosterbarn bør sjå saman med fosterforeldre og at ein bør vere tilgjengelig for å snakke om tanker som dukker opp, er fair enough. Men det gjeld jo alle barn i alle samanhenger. Det er like står sjanse for at eit barn med to biologiske foreldre skal bli redd for at begge foreldra skal døy, for eksempel. Eller at barn med briller og utstående øyrer føler seg stigmatisert av Håkon. Og så vidare. Så at voksne bør sjå TV saman med barn og snakke om problemstillinger som dukker opp, er jo rimelig uansett. Og det er kanskje greit at denne foreldregruppa er litt ekstra obs, men det stoppper liksom der.


#46

Frøy sa for siden:

Ruth er jo så uendelig glad i Selma, men har nok opplevd noe som gjør det vanskelig for henne å vise det.


#47

Tallulah sa for siden:

Hadde serien kun bestått av første episode med Selmas uttalelse om en "ekte familie" og Ruths strenghet og uttalelser om at hun egentlig ikke ønsket Selma kunne jeg forstått kritikken. Men det er omtrent som å se tre minutter av en film og deretter uttale seg om den. Jeg regner med at det blir ganske tydelig underveist at Ruth er glad i Selma, at hun er sviktet selv, og kanskje hele tiden har holdt igjen fordi det bare skulle være for en liten periode. Hele serien er jo bygget rundt premisset om at det er fint å være anderledes.

Jeg har selv vokst opp med stemor og jeg har virkelig aldri møtt et barn som ikke har greid å skille mellom virkelighetens stemødre og eventyrets.


#48

Novla sa for siden:

Ja, jeg reagerte i grunnen mer på den utrolig forslitte klisjéen der nerden har briller og snål sveis enn "slem" fostermor.

Ellers: Både jeg og seksåringen eeeheeelsker Snøfall, og teller ned til klokka 18 hver dag. :hjerter: Endelig en serie vi liker; Julekongen ble for skummel, og ingen av oss synes Jul i Svingen var det minste gøy. (Og forsøkene mine på å innføre Skomakergata har dessverre ikke slått an, kanskje jeg kan prøve på treåringen nå. :fnise:)

Og da jeg først koblet hvorfor Julius' oppfinner heter IQ, synes jeg det var en strålende festlig referanse. :knegg:


#49

Agent Scully sa for siden:

Den hagen - med dammen og orakelet/lysthuset av søyler. Hvor er det IRL? Og skolen? #nysgjerrig


#50

Matilda sa for siden:

Her står det at hagescenene er fra bøkeskogen i Larvik.

Jeg lurer på hvor huset til Selma er. I Oslo, åpenbart, men hvilket bygg?

Hilsen hun som dro med seg mannen en time hver vei på tube-n bare for å ha sett huset til Poirot. Han ante ikke hvor vi skulle, og syntes antakelig det var litt nedtur å bruke to timer av livet sitt på det. :knegg:


#51

Maverick sa for siden:

Jeg synes skolen ser ut som gamle Sogn VGS. Har ikke sett hagen, men har ikke sett en hel episode ennå.


#52

Bloppy sa for siden:

Jeg elsker den!
Her er det bare jeg som ser på da. Men jeg syns den er nydelig. Ruth kommer nok til å vise en annen side av seg etterhvert. Mange flotte karakterer!
Virkelig en bra produksjon så langt. Eneste jeg irriterer meg over, er at det er så lenge å vente helt til neste dag for ny episode. :humre:
Og musikken! :elsker:


#53

Tallulah sa for siden:

Skolen er nok gamle Sogn vgs, ja. Blokka til Selma lurer jeg på om enten er Funkisgården på Torshov, eller de blokkene på Marienlyst. :grubler: Jeg får det ikke helt til å stemme med funkisgården.


#54

Serafin sa for siden:

Jeg så første episode alene i dag, også 2,3 og 4 med Storebror. Storebror er helt facinert, og måtte gråte en skvett innimellom.
Han bruker sjelden å bli så facinert av slike serier, så det er tydelig de har truffet ett eller annet.


#55

Blondie sa for siden:

Jeg har tenkt Sogn jeg også, ganske karakteristisk i skolegården der.


#56

Inagh sa for siden:

Jeg tror skolen er gamle Sogn vgs, ja.

Blokka til Selma kan jeg nesten vedde på er de som ligger rett ved NRK på Marienlyst. (Ut fra min NRK-ansatte mann som knegger i skjegget når dramaavdelingen trenger locations - de drar ikke lenger vekke fra HQ enn de må. :knegg: )


#57

My sa for siden:

Dette er faktisk den første adventsserien som virkelig har fenget ungene her (det vil si de to niåringene, 11-åringen har vært bortreist siden første episode, jeg tviler på at hun har sett på det der hun har vært). De har i grunnen syntes det meste har vært for skummelt, til og med Blåfjell (veldig skummelt med at de kanskje ikke rakk å komme seg inn i fjellet i tide, eller om rødnissene skulle bli sett), og Jul i svingen (barn som bryter regler :what: og kanskje blir oppdaget, slik at de voksne blir sinte ... :skremt: ). Julekongen var da selvsagt også for skummel. Nå er ungene større, og serien er akkurat passe, på alle måter. Veeeeldig trist i dag da, da Selma og hunden ble adskilt i hver sin verden. Begge ungene på gråten.


#58

Najade sa for siden:

Åh, takk. Dette har jeg grublet på!


#59

veobra sa for siden:

Jeg tror blokkene er de rett nedenfor NRK. Og tenk at de har valgt en annen skole enn Maienlyst. :knegg:

Jeg gleder meg til å følge Ruth. Det er noe forknytt og innestengt over henne. Bildet hvor hun rekker tunge og ikke minst brevet som ble liggende bak postkassa. Her tror jeg det vil komme frem mye.


#60

Hulda sa for siden:

Jeg og 9 åringen ser den også, noen ganger ramler 13 åringen innom..


#61

Karamell sa for siden:

Spill it! (Bond?)


#62

Novla sa for siden:

Ja, det må jo være det? "For et teit navn", tenkte jeg først, men så gikk det et lys opp for meg da jeg så sledesimulatoren. :glis:


#63

Teflona sa for siden:

Her ble det også tårer hos 9-åringen på grunn av hunden.


#64

Kaija sa for siden:

Vi koser oss veldig med Snøfall. I dag var både 4-, 10- og 16-åringen benket i sofaen sammen med oss voksne for å se. Og jeg tror jammen vi var like engasjerte alle sammen. Takk til NRK for en fin serie. :)


#65

Geitrams sa for siden:

Dette er den første adventsserien hele familien har benket seg sammen for å se. Veldig, veldig bra!


#66

nokon sa for siden:

Skulen er Blindern vgs, tidlegare Sogn, ja. Og den trappa med frå skulen der Ruth venta, trur eg midt i boligområdet på Fagerborg/Marienlyst.

Blokkene er eg litt meir usikker på.

IQ tok eg. Synest den "Goooo' morgen Snøfall!"-greia er ganske morsom, og. Festlig med ein del referanser til film som ikkje er Barnefilm og.


#67

Matilda sa for siden:

:lyspære: :klaskepanne: Jeg får skylde på febertåke.


#68

Millen sa for siden:

Ifølge min mor er det blokkene på Marienlyst de bor,og det er gamle Sogn vgs som er skolen.


#69

Molly sa for siden:

Blokkene ligger mellom Suhms gate og Hammerstads gate, hvis ikke jeg tar helt feil. Et steinkast fra NRK Marienlyst,maktspill. ;)


#70

My sa for siden:

Han må da ta av henne de våte klærne! :gaah:
Mannfolk :knegg:


#71

Matilda sa for siden:

Mannfolket mitt kommenterte det samme. "Du kan da ikke legge ungen i våt regnjakke! - Gutter, når man er våt og kald, så må man få av seg de våte klærne." :nemlig:


#72

Karamell sa for siden:

Mannen min sa: han må jo ta av henne støvlene og regnjakken!


#73

Anikka sa for siden:

Storkoser meg med Snøfall, jeg. Ungene mine er litt små, men det er stas likevel. Jeg er en ekte julekalenderfantast, har sett på i alle år og i år later det til at NRK har lyktes veldig godt.

Liker godt de små referansene til andre filmer jeg også. :jupp:


#74

Lille meg sa for siden:

Ja, det var bare dumt. Og gikk han ikke rett forbi den varme peisen med henne? :gaah:

Vi så to episoder i kveld, og det var en meget skuffet jente som måtte godta at det faktisk ikke var flere episoder tilgjengelig.


#75

Syrinx sa for siden:

Niåringen ser på nett etter skoletid og så ser hun episoden på nytt sammen med resten av familien klokka seks. I morgen rekker vi ikke se episoden sammen fordi vi skal på Putti Plutti Pott, og det kjenner jeg at er ergerlig. Kanskje vi rekker dobbel episode onsdag. Eller, vi må jo bare det.


#76

Millen sa for siden:

Her ligger den over Julestjerner på serieopptak nettopp fordi det hender det kræsjer med ting.


#77

Blondie sa for siden:

Den ligger på NRK nett-TV også, vi har hittil streamet alle episodene. Klokka seks er vi som regel opptatt med andre ting.

Ellers reagerte vi også på at han ikke tok av de våte klærne, 15-åringen mener vi har for utviklede foreldregener.


#78

My sa for siden:

Ja, ungene her så den på Ipaden i går kveld, etter at de kom hjem fra bursdag/vennebesøk.

#79

banana sa for siden:

Jeg ser på den hver dag fordi de tre andre vil det, men irriterer vettet av meg. :knegg:


#80

My sa for siden:

Mens jeg kooooser meg, i går så jeg den alene, fordi ungene var borte.


#81

rajraj sa for siden:

Åh, jeg liker den så godt! Har konstant klump i halsen. Vi sitter benket alle fire, og synger med på sangen til slutt med så sarte, klare og vare stemmer vi bare får til. :knegg:

Jeg begynner å få litt klaus av selve Snøfall, da. At ikke alle der har vinterdepresjoner? Bitteliten by og mørkt hele tiden. De har jo hagen, men likevel.


#82

Matilda sa for siden:

Fri tilgang på hage og boller. Til og med jeg hadde holdt ut!


#83

banana sa for siden:

De er jo så overstadig glade at de må gå på et eller annet. :knegg: Og så tolerante at jeg graver meg ned i svart samvittighet.


#84

Pelle sa for siden:

Jeg synes den er bra, i eventyrsjanger. Skjønner ikke helt alle jeg leser her og andre steder som har klump i halsen, som gråter osv?

Lille fikk et "hardt" møte med virkeligheten i går, da hun overrasket utbrøt "Men hvorfor må de alltid slutte når det er mest spennende?!!"


#85

rajraj sa for siden:

Hagen er et poeng, ja. Tror kanskje jeg hadde flyttet ut dit, først som sist.


#86

rajraj sa for siden:

Å, jeg får klump i halsen av det meste som handler om barn og jul i kombinasjon... Med Snøfall er det den klumsete omsorgen til Ruth som setter fart på det.


#87

Maverick sa for siden:

Sekstenmånederingen sitter putt stille på fanget når vi ser denne. Det hjelper godt på at en av hovedrollene er en boffboff, så klart.


#88

Bloppy sa for siden:

Åh, i dag måtte jeg tørke en tåre gitt. Når det går opp for Selma at Julius er hennes bestefar. :rørt:


#89

millact sa for siden:

Finfin episode i dag også. Har den på opptak og ser den mens barna spiser kveldsmat. Vi er fremdeles like hektet alle tre.


#90

Drømmedama sa for siden:

Litt voldsomme reaksjoner her. Lillesøster på 9 gråter seg nærmest igjennom kveldene, denne serien har truffet henne veldig. Jeg har forsiktig hintet om at vi kan se noe annet i stedet, noe litt mindre følelsesslitsomt, men hun elsker visst den serien. Gjennom alle tårene.
Lillebror på 8 er også engasjert, men skjønner ikke noe av all griningen.


#91

Nessie sa for siden:

Alle 4 barn ser den her og (8-11 år), og liker den godt :nikker:
Jeg har vært litt opptatt, og har ikke fått med meg alle episodene, men jeg så i går. Jeg har ikke opplevd noen reaksjoner på barna enda, selv om de har fått det av tidligere serier på tv. Men jeg tror nok de synes den er trist innimellom ja.


#92

Teofelia sa for siden:

14-åringen og jeg er fortsatt trollbundet. 10-åringen vil ikke se den, for hun orker ikke å se på film om barn som ikke har det bra, så hun har stemplet den som for skummel.


#93

Candy Darling sa for siden:

Jeg ble litt irritert på at 12-åringen ser den i spisepausen, så han vil ikke se den med oss. :snurt:

Også har jentungen vært på besøk to dager på rad hos en venninne og sett dagens episode der. Ingen tenker på MEG! :dramaqueen:


#94

Hondacrv sa for siden:

Eg tenkjer på deg. For jenta er hos faren i dag og eg må sjå åleine i kveld, og i morgon skal ho til venninne fram til klokka seks, men eg trur eg hentar ho kvart på så me når å sjå det saman :knegg:


#95

Candy Darling sa for siden:

Snorkfrøken hadde ikke sett dagens episode likevel! Og jeg fikk lurt Sneipen til å se gårsdagens med meg - under middagen. Alle prinsipper, bye-bye! :sparke:


#96

Rabbit sa for siden:

Jeg sitter mutters alene og ser Snøfall hver dag, siden mine barn er så gamle at de ikke gidder å se det med meg, til opplysning. :humre:


#97

polarjenta sa for siden:

Det går vel litt senere på NRK1 dersom dere ikke rekker hjem til kl 18. I dag begynner det 18.20 og jeg tipper det er sendetidspunkt i morgen også.


#98

Siritk sa for siden:

Dere vet at den slippes på nrk.no klokken 6 hver dag ja?

Spoiler
Det var vel orakelet som kom sist i episode 6 og tok med seg Julius?


#99

Candy Darling sa for siden:

Vi ser alt fra nrk-appen, anywho. Jeg har ikke en gang tenkt på at det går live. :blånn:


#100

Rabbit sa for siden:

Jeg aner ikke når det går, for jeg bruker nrk.no på pc'en bare. :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.