Det jeg mener er kjøtt, feks ribbe og pinnekjøtt, som er blitt handlet og glemt lagt kjølig (1-2 døgn), uåpnet pakker. Kjøtt som har vært tint ved kjøp, ikke frosset. Er det fortsatt lukt og smak som gjelder eller er dette for søpla?
Nei, det hadde jeg ikke tatt sjansen på, tror jeg. Kjøtt skal jo ikke en gang tine i romtempertur. Og her er det jo i tillegg snakk om kjøtt med mye fett.
Det er det jeg også tenker, men det er snakk om så store mengder kjøtt at jeg hadde lyst å undersøke om jeg tar helt feil.
Det er min bestefar som handler pinnekjøtt og ribbe over ei lav sko, han glemmer at han allerede har handlet og han glemmer å legge det kjølig. Det er det jeg som gjør når jeg finner det de gangene jeg er der. Jeg kaster store mengder mat (kjøtt) for ham stadig vekk. :( Nå har jeg sluttet å kaste, bare på trass tror jeg for jeg synes det er så vanskelig at han ikke husker at han har myyyye mat Jeg vet han ikke kan noe for det, altså. Jeg var hos ham senest i går og sa at nå kan han ikke handle mer. Han var enig, for han har jo masse sier han selv. I dag lå det poser med mat der igjen.
Tror han har 7 pakker med ribbe og 5-6 med pinnekjøtt nå. Han skal ikke lage middag hjemme selv julaften en gang...
Riktig. Da vet jeg den er fin. Det som er så dumt er at noe av kjøttet kan ha ligget bare noen timer, eller det kan ha ligget to dager. Kvitteringen er ikke med og han husker ikke alltid selv. Tenkte at kjøttet kan gis bort om det er bra, men tar ingen sjangser med det som kan la ligget fremme lenge (bortsett fra pinnekjøttet da).