Jeg ønsker å få ny inspirasjon til julelunchen :jupp: Vi har flere slike i julen, og jeg setter veldig pris på hvor enkelt det er - lite styr i forkant, da det meste er klart på forhånd.
Vi lager tomatsild og sursild selv, mye bedre enn den man kjøper. I tillegg til det som er nevnt her har vi også spekemat, samt hjemmelaget julebrød og vørterbrød.
Til lunsjselskaper pleier jeg å gå i disken på Meny og be om å få kjøpe gourmetloffen deres halvstekt og frossen. Så steker jeg den selv om morgenen selskapet skal være. Den er veldig god. Det er det helt vanlig å gjøre, de har egne klistremerker med stekeanvisning. :ja: Peppermakrell er også veldig godt!
Synes det høres fint, ut, jeg. Hvis du vil ha leverpostei, er det veldig fint å steke bacon på brett i ovnen, på et bakepapir. Pleier å skjære den opp i mindre biter før steking, og dra dem ut så de ligger flatt. Fått tipset av en kokk, det funker.
Rundstykker, mørkt brød, fint brød, lefse og ulike kjeks.
Juice, melk, kaffe og te.
dag jul har vi alltid en stor julebrunsj, det er det eneste måltidet vi har den dagen og det varer i mange timer med gode venner og familie. Jeg dekker opp slik ihvertfall 1. og 2. dag jul, foruten julemiddagen så er det de to brunsjene mann og barn gleder seg mest til av julemåltidene.
Bacon, ja. Det må jeg skrive opp. Gutta liker ikke alt dette som er på bordet men bacon er alltid topp og de må jo også få litt ekstra. :)
Rekesalat, kyllingsalat og store pillede reker må vi ha. Og roastbbiff. Eldstemann vil ha sånn rødpølse med ost rundt. Tror den er fra Bjerke.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.