Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Romstørrelse

#1

Maggie74 sa for siden:

Vi holder på å bygge et ekstra rom i leiligheten vår. Det blir på ca. 6 kvm og har to vinduer. Vil dette bli godkjent som rom eller er det for lite? Noen som vet noe om slike byggetekniske forskrifter?


#2

Bluen sa for siden:

Jeg vet ikke om det finnes noen størrelsesbegrensning i den forstand, det har jeg aldri hørt om. I leiligheten vår har vi to soverom som bare er 7 kvadrat, og de regnes i alle fall som fullverdige rom i salgsannonser etc. Faktisk er de utrolig praktiske - det ene tjener både som tørkerom, bibliotek, gjesterom og kontor. :jupp:


#3

Salt sa for siden:

Så lenge det har rømningsvei - og det har det jo - samt full takhøyde tror jeg det blir regnet inn under BOA. :)


#4

Tinka sa for siden:

Her har vi hatt to soverom på 6 kvm, hver seg som vi har revet veggen mellom og fått et stort soverom av.


#5

Maggie74 sa for siden:

Puh... var godt å høre. Det er 2 store vinduer på det som skal bli rom. Vi har 40-50 kvm stue som vi tar 6 kvm av for å få 3 soverom i steden for 2. Håper det vil øke verdien litt på leiligheten også i tillegg til at vi får et rom til oss også. :jupp:


#6

Bluen sa for siden:

Det tror jeg det vil. Leilighetene her i borettslaget prises i alle fall høyere når det er 3 soverom enn 2 (mange har slått ut veggen mellom de to smårommene).


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.