Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sånn hårfarge i knæsje farger

#1

Xian sa for siden:

... som kidsa (de litt eldre bruker). Mange farger f eks nederste halvdel av håret. Hvor får man kjøpt det? Og dekker det mørkebrunt hår? Ullungen ønsker seg turkis eller hvit eller lilla.


#2

Acsa sa for siden:

Det dekker ikke mørkebrunt hår, du må bleke først. Storesøster kjøper på Bodymap, som magisk nok fortsatt finnes. :humre:


#3

Xian sa for siden:

Æsj. Det var det jeg fryktet. Jeg innbilte meg at det var mer sånn hårmaskaraaktig, som man liksom maler på. Men da går det jo ikke. Håret skal nok ikke blekes med det første... :niks:

Takk for svar, Acsa! Har også merket meg at Bodymap fortsatt finnes. (Og Shangri-La (uten sammenlikning forøvrig). Det får vi bl a kinasko. :hjerter: )


#4

Acsa sa for siden:

Men hvis hun ønsker seg bare nederst, f.eks, er det så farlig å bleke tuppene? Når/hvis hun blir lei kan de jo bare stusses av ved neste frisørbesøk?


#5

Acsa sa for siden:

Hårmascara legger seg oppå, da, men det vaskes kjapt ut igjen. Men det kan jo være gøy å teste med?


#6

amylin sa for siden:

Bleke tuppene først, ja. Jeg bruker Directions-farge, eller frisøren min bruker det. Tror man kan kjøpe Directions på nettet også.


#7

Xian sa for siden:

Takk for tips, amylin!

Og, ja, Acsa, hun kan jo få lov til å bleke nederste del av håret.

Spesielt om hun klipper det etterpå; jeg har forsøkt å overtale henne til en kortere frisyre lenge nå (hun hater nemlig å vaske håret. Og det er jo mye mindre jobb om håret ikke er så langt.). :knegg:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.