Jeg så disse på mathallen i går, som skulle være "naturally non slip", men jeg vet ikke om jeg stoler på det. :gruble: De er i stål (black steel), og skal settes inn med olje.
På lappen på panna sto det "natural non slip", på hjemmesiden står det "samme egenskaper som støpejern", og det er jo noe ganske annet.
Nei, vi har ikke testet dem ut. Vi har sett på dem (sikker på Mathallen), men klarte ikke helt å konkludere med at vi "trodde på dem".
Vi har et par (skikkelig) gamle støpejernspanner. De er gode til mye, men "non slip" er de ikke.
Vi pleier å kjøpe Jamie Oliver for "non slip", men har innsett at de er forbruksvare. Heldigvis er det nesten kontinuerlig salg på dem på Christiania Glasmagasin.
Vi hadde en Jamie Oliver-panne som varte ganske lenge, og kjøpte en annen Tefal etterpå, men den er helt tragisk. Den har fått stygge riper kjempefort (selv om vi bare bruker plast og tre), og har en slags opphøyning i midten som gjør det vanskelig å steke. Det er designet som er sånn, sikkert så fett skal renne vekk, men funker dårlig for oss.
Er du sikker på den var der da den var ny? Vi reklamerte på en slik opphøyning en gang. Da sa de at det kunne komme av høy varme. Men ga oss penger tilbake.