Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Duftsvake, men effektive rengjøringsmidler?

#1

Nera sa for siden:

Jeg holdt på å omkomme (overdrevet) etter å ha vasket dusjkabinettet med Jif Baderom i morges, og er ute etter et effektivt alternativ som lukter svakere. For det meste bruker vi bare Zalo og vann, samt mikrofiberkluter, men akkurat på badet vil jeg ha noe med litt mer futt. Jeg er ikke klar for å gå over til eddik og natron i diverse blandinger, men finnes det baderomsspray med litt mildere/ingen lukt, som fortsatt virker bedre enn Zalo og vann? Helst økologisk/svanemerket, om det er mulig.


#2

Matilda sa for siden:

Vi (nei - JEG - det eneste mannen aldri vasker er visst bad) bruker TD Dusj & bad, som kjøpes hos Bademiljø eller Comfort eller liknende. Det er ikke svanemerka, men er det eneste jeg har finni som faktisk virker. Før var den enda mer konsentrert og drøyere i bruk, nå har de visst endra litt på den, men det fjerner fortsatt skjolder og striper og kalk, uten å bruke noe annet enn mikrofiberklut og kaldt vann. Det lukter ikke sterkt, bare reint.


#3

Stellebord sa for siden:

De eneste sprayene jeg fikser er noen svanemerkede som heter Skona som vi kjøper i Sverige, eller fra Ecover eller C. Multisprayen fra C funker godt, synes jeg. Og den er trygg. Vi har et vaskemiddel fra Porsgrunn til dusjen som funker bra til det.


#4

Sweetie sa for siden:

Ecover sin baderomsspray er skikkelig god til å ta såperender og sånt, og lukter veldig lite. Etter at jeg oppdaget den bruker jeg ikke annet på badet. Jeg tåler heller ikke lukten av jif men trodde ikke det gikk an å få det rent nok uten... uten å skrubbe seg gul og blå. :riktig:


#5

Nera sa for siden:

Takk, folkens. Jeg har sett på litt forskjellige på nett, blant annet C (C Heyerdahl?), og Ecover, hvor jeg tidligere har brukt ullvask og det vanlige gulvvaskemidlet (som jeg husker som veldig tyntflytende). Men sprayen har jeg ikke sett før, så jeg må ta en runde innom helsekosten. Jeg hoster fortsatt etter runden med Jif i morges, så den må jeg holde meg langt unna.


#6

safran sa for siden:

Minner om at sprayer ikke er så veldig lurt mtp lunger... Partiklene havner langt nedi luftveiene.


#7

Stellebord sa for siden:

Den fra C Heyerdahl skal være trygg! Jeg har multispray med solbær og fiken. Den lukter ikke sterkt. Til speil har vi en med agurk og mynte.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.