Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Sjokoladetrøfler med cognac

#1

Palmen sa for siden:

Hjelp! (jepp, juleforberedelser på speed her i huset denne uken :knegg:)

Lagde sjokoladetrøfler, dvs ganachen, på søndag, og smakte til med to spisskjeer XO-cognac. Oppskriften mente at om du villa ha med cognacsmak skulle du bruke 0,5 dl. MEN-- jeg syns den smaker så sterkt av sprit! Er det noen måte å "dempe" spritsmaken når jeg triller de ut til kuler? Vende de i kakao med litt melis i? Gi det til fuglene og lage ny porsjon?


#2

Polyanna sa for siden:

Sjekke om alt går i grisen? (Den litt nedi bygda her? :blafre: )

(Ken det hende smaken dempes litt når de står?)


#3

Schnuppa sa for siden:

Velkjent problem. For noen år siden lagde jeg 4 kilo hjemmelaget marsipan med cognac i. Jeg var den eneste i familien som likte marsipanen så jeg spiste opp alle 4 (fire!!!) kiloene marsipan selv i løpet av julen og januar. :sjokk:
Trenger jeg å nevne at jeg er grisen i familien?


#4

Skilpadda sa for siden:

Dypp dem i smeltet melkesjokolade? Det både mildner og søter.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.