Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Langtidssteking av ribbe - hvordan tolker jeg oppskriften?

#1

Divine sa for siden:

Jeg spurte i Ribbe 101-tråden, men ingen svarte meg. :snurt: :djupt såra og vonbroten:

Så da prøver jeg her. Jeg skal prøve Joikas metode og har nå ribbe i ovnen.

Men hva betyr dette:

Betyr dette at de siste 20-30 minuttene skal være varmluft?


#2

Elisabet sa for siden:

Hvis du leser oppskriften min jeg la ut i samme tråden, så er det sånn jeg gjør det på min oppskrift i alle fall. Ja, varmluft siste 15-20 minuttene. Jeg har den på 225 grader varmluft, men har varmet opp ovnen til 250 grader før jeg setter ribba inn igjen og skrur ned til 225 grader da og varmluft.


#3

Divine sa for siden:

Supert. Takk. :blomster:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.