Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Storytel-erfaringer?

#1

vixen sa for siden:

Noen som har abonnement og som vil si litt om brukervennlighet og utvalg?


#2

nokon sa for siden:

Eg har pausa mitt abonnement nå, etter å ha hatt det sidan hausten 2014. I den perioden har eg høyrd omlag 150 lydbøker, men nå begynner det å bli få interessante titlar å velje mellom. Eg vil likevel påstå at utvalget er godt, i og med at eg har lytta til såpass mange bøker over ein toårsperiode.

Når det gjeld brukervennlighet er eg og veldig fornøgd. Det einaste eg sakner er støtte for sonos. Men det er ikkje krise. Innsovningsfunksjonen er spesielt smart. Den bruker eg mykje.


#3

Fløyel sa for siden:

Jeg har hatt det i 1,5 måned. Utrolig fornøyd! Deilig å kunne lese og lytte om hverandre.

Jeg har funnet mye bra og har lest/lyttet på 7 bøker og har enda en god bunke i biblioteket mitt. Jeg leser mye biografi. De aller nyeste bøkene som ligger topp 10 på Ark f.eks ligger ikke der da.


#4

emma71 sa for siden:

Jeg har også vært veldig fornøyd og pløyd gjennom 8 bøker på kort tid i pendlerkø etter lang tids lesetørke. Men de har jo satt opp prisen noe fra nyttår, så jeg er litt usikker på om jeg kommer til å høre nok bøker til at prisen lønner seg.


#5

Pamina sa for siden:

Bruker vårt abonnement masse, ungene bruker, jeg og mannen og alle på samme bruker. Godt utvalg på svensk, og engelsk, mye på norsk.


#6

IOA sa for siden:

Vi har hatt det nå i et halvår, og det har vært greit. Men jeg har sagt opp fra nyttår fordi jeg syns det blir for dyrt. Ikke verdt pengene, rett og slett.


#7

Pegasus sa for siden:

Har hatt appen noen måneder, og digger den. Kjekt å høre på bøker i bilen, og når jeg har hendene opptatt med andre ting. Liker at man kan laste ned bøker til offline lytting. Og innsovningsfunksjonen er smart. Bøker for enhver smak.


#8

Daisy sa for siden:

Vi er fire personer som deler et abonnement her i huset, så vi får god valuta for pengene føler jeg. Det er noe for alle. Mannen er mest ivrig.


#9

Teofelia sa for siden:

Jeg sa opp abonnementet etter to dager. Veldig dårlig utvalg for fantacy-elskende tenåringer. Selv hører jeg stort sett engelske lydbøker, så det var aldri spesielt aktuelt for meg.


#10

HSJ73 sa for siden:

Det er mye engelsk på Storytel! Jeg er veldig fornøyd, og utvalget blir stadig større.


#11

Elisabet sa for siden:

Hvordan gjør dere det med at dere hører forskjellige bøker på samme abonnement? Har selv, men vurderer å legge det på telefon til mellomste tulla og på nettbrettet til eldste sånn at vi kan dele på mitt.


#12

Daisy sa for siden:

Det er jo veldig mye engelsk!


#13

Daisy sa for siden:

Vi er alle på samme bruker og har hver vår bok nedlastet/eller i spilleren. Når jeg åpner appen får jeg opp at "Vi fant et nyere bokmerke for Dødskammert, på en annen enhet vil du bruke dette bokmerket?" Så trykker jeg nei, og da forsvinner varselet og jeg kan høre på min bok.


#14

Blondie sa for siden:

Jeg synes det har vært litt ymse, men bruker den mye til pensum nå. Ligger mange gamle klassikere der. Har lastet ned til pjokkens mobil også, han utforsker det engelske segmentet.


#15

Frøydis sa for siden:

Jeg hadde abonnement, men sa det opp da det var ungen som brukte det mest og de bøkene han ønsket å høre var ikke på norsk. Doktor Proktor på svensk er liksom ikke helt det samme.


#16

Luftslottet sa for siden:

Jeg har hatt det lenge og bruker det masse. Det er litt vekslende hvor mange gode romaner jeg finner der, syns det blir mye Jojo Moyes og krim, men har funnet mye gøy i de andre seksjonene der, og ikke minst i det svenske og engelske utvalget.


#17

Pamina sa for siden:

Vil bare tipse alle barn og voksne om Berts dagbok og de fire som kommer etter det. Veldig morsomme bøker å høre på sammen med barna.


#18

nokon sa for siden:

Eg fekk invitasjon til å teste betaversjonen til Lydbokforlaget, Fabel. Den blir lansert på nyåret. Foreløpig er det ein del tekniske småting eg kjem til å gi tilbakemelding på, men den har eit anna utval i bøker enn Storytel. Så for min del tipper eg eg kjem til å veksle mellom dei to, framover.


#19

mkj sa for siden:

Vi har hørt den første nå, men tror vi står over resten.

Her er bøker vi har likt godt.

Bøkene som starter med "rottene kommer". Morsom krim for barn.
Maradonas magi (serie på tre) disse bar det 8-åringen som likte.

Vurderer å finne noe på svensk til neste biltur.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.