Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hjemmelaget granola - kjøkkenfadese

#1

HSJ73 sa for siden:

Jeg skulle lage granola, og den pleier jeg å ha eplejuice i før jeg har den i ovnen. Og så klarte jeg å ta melk i stedet, og helle i ca. 1/2 dl før jeg innså tabben. Noen som vet om alt er ødelagt da? Jeg fortsatte med eplejuice og hadde det i ovnen, men noe sier meg at dette ikke er en optimal oppskrift ...


#2

Pelen sa for siden:

Nja, jeg tror vel ikke at melken liker å stå i kjøkkenskapet etterpå og at det kan lukte surt rimelig raskt.


#3

tink sa for siden:

Oida, hvordan gikk det? I bosset?
Kan være godt i brød/rundstykker da om du driver med sånt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.