Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vin til riskrem

#1

Hyacinth sa for siden:

Har en god tokaji. Passer det til riskrem? :undrer:


#2

Toffskij sa for siden:

Det tror jeg vil gå helt fint, kommer litt an på sausen, kanskje? Altså, jo friskere sausen er, jo mer ville jeg kanskje valgt noe litt lettere og friskere enn tokajien.


#3

Guava sa for siden:

Jeg ser for meg at det kan bli litt "too much".
Jeg ville drukket den vinen uten for mye ved siden av.


#4

-ea- sa for siden:

Jeg får "belegg på tunga" av riskrem, så ser for meg at det må være noe skikkelig sterkt som fjerner det belegget. Akevitt? :humre:



#6

Hyacinth sa for siden:

Hm. Det var sprikende tilbakemeldinger. :knegg:

Svigermor skal ta med dessert, så jeg aner ikke noe om sausen. Ikke mandel heller. :tullerdu:


#7

Guava sa for siden:

Portvin til riskrem er bra! Det er "much" i riktig kombinasjon.


#8

millact sa for siden:

Jeg har kjøpt sauterne og satser på det går finfint.


#9

Hyacinth sa for siden:

Vi prøvesmakte tokajien i går. Tror nok den kan funke. Visste den var ekstremt søt, men det var nesten litt i overkant. Den har heldigvis god syre også. Likevel, hadde håpet jeg likte den bedre til den prisen. :knegg:


#10

Filifjonka sa for siden:

Jeg lager saus til riskremen av portvin og kirsebær, og det er veldig godt. Men jeg ser ikke for meg at det funker noe særlig med vin ved siden av krem og saus, egentlig.


#11

Hyacinth sa for siden:

Vi pleier aldri å ha det. Men nå hadde vi tilfeldigvis en tokaji, kjøpt inn for pære-og karamelldessert. Tenkte det kunne funke til annet også.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.